top of page

Посланията на чакрите



"Познанието за нашите собствени чакри ни дава възможност да интерпретираме тези важни послания и да направим промените, които ще помогнат на живота ни да се върне отново в релси. Тези послания ни подсказват кое е мястото, където телата и животът ни имат нужда от баланс - къде има твърде силен контрол или твърде голямо подчинение. *

* Първата, коренната чакра, ни информира за наличието на външен контрол и очаквания от страна на членовете на семейството и от хора с нашата кръв.

* Втората, сакралната или коремната чакра, има връзка с проблеми от финансово естество, с проблеми във взаимоотношенията между хората и с натиск от страна на равните на нас.

* Третата чакра, или слънчевият сплит започва да ни говори тогава, когато са подкопани основите на нашата индивидуалност, самоопределеност, и обикновено отразява проблеми, свързани със самоуважението.

* Четвъртата, сърдечната чакра, влияе върху проблемите на любовта и отглеждането на децата и може да бъде разглеждана като портал към по-дълбоки проникновения; често се определя като второ ниво на съзнанието.

* Петата, гърлената чакра, играе роля в направлението на нашето призвание — в опитите ни да намерим своя глас.

* Шестата, челната чакра, наречена още Трето око, ни поднася проникновения чрез балансирана смесица от интуиция и интелект.

* Седмата, коронната чакра, ни позволява да преживяваме пълноценно ролята си в една единна, взаимосвързана вселена.

Едва тук, след трудното изкачване до върха, достигаме потенциала си на напълно осъзнати, живи предаватели и приематели - истински човешки антени."


bottom of page