СинергоЕтика - Първи пласт

ЕНЕРГИИ, АКЦЕНТИРАЩИ ВЪРХУ ИЗЦЕЛЕНИЕТО НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО

461c29d56e6e651c1ef054971aa4f2fa.jpg

Фарион

(Енергия на общото изцеление на физическия организъм):

Матрична, многопланова  енергия с мигновено меко действие, насочена към изцелението на заболяванията на физическото тяло, мигновено обработваща системата на чакрите, позволяваща да се прилага хиропластика.

Ха-Арам

Енергия от мъжки тип за работа с най-тежките заболявания на всички стадии от тяхното развитие (например онкологични заболявания). Лекува мощно и активно. Изчиства и хармонизира психиката и ЦНС. Работи с немислима скорост, въздействайки на физическо ниво на ДНК, на кармичното съзнание.

Ха-Аира

(Канал за изцеление на онкологични заболявания, захарен диабет, левкози и други тежки заболявания):

Мек, уравновесяващ и хармонизиращ канал от женски тип. Добре работи съвместно с канала Ха-Арам. Този канал има по-обширно действие. Представлява синтез на енергии. Дава възможност за самоизцеление, стартира и активизира програма за възстановяване на имунната система, трансформира програмите за самоунищожение в енергия на живота, в самия живот.

Ха-Амира

Съвкупност от енергиите Ха-Арам и Ха-Аира, даваща мигновено изцеление. Двата канала едновременно се отварят към пациента с намерение за мигновено изцеление. Истинската вяра – това е главното!!! Дава мощен приток от енергия. Буквално възражда живота.

Ел-Ле

(Енергия, възстановяваща сексуалните функции)

Работи на матрично ниво, и на ниво клетки. Представлява два спускащи се един срещу друг потока (по един от мъжки и женски тип). Работи с хормоналния фон и с щитовидната жлеза. Възстановява потенцията при мъжете в продължение на един месец, а на жените придава сексуална привлекателност.

Юном

(Енергия предназначена за подмладяване  на физическото тяло) 

Представлява преливащ се в розово плазмен  поток. Предизвиква подмладяващ, възстановяващ, козметичен ефект. Изглажда бръчките, тонизира кожата, може да се зарежда в кремове, във вода и т.н. Предизвиква дълбоко подмладяване на тъканите, на органите и на организма като цяло. Насища както женската, така и мъжката енергетика. На кожата се появява ефект на дълбок лифтинг. Каналът променя приоритетите при храненето, възстановява обмена на веществата и щитовидната жлеза. Снема стресовите състояния, безпокойството, намалява апетита, насища с подмладяваща енергетика, пробужда любов към себе си.

Риона

(Канал за изцеление от захарен диабет)

Енергия мигновено лекуваща захарния диабет и променяща структурата на ДНК; . Всяка клетка се пронизва  спиралообразно, извършва се насищане с  любов, тъй като захарният диабет се предизвиква в резултат от дефицит на любов.

За-Тон

(Енергия на индивидуалния спектър на действие)

Енергията работи без да е известна етиологията на заболяването на пациента, като сработва сама в необходимото направление, пробужда божествените програми в човека.

Ви-О-Ра

(Канал за лечение на вирусни заболявания)

Планетарен канал, мощен спираловиден вихър, енергия, акцентирана върху изцелението на каквито и да са вирусни заболявания, включително половите. Предизвиква в пациента осъзнаване на причините на заболяването. Изчиства пространството от натрупаното при предишните въплъщения.

Чи-Ай-Рей

(Енергия предназначена за възстановяване на структурата на главния и гръбначния мозък и ЦНС) 

Това е енергия, пробуждаща отмрелите клетки на мозъка към живот след инсулти, а така също и след фрактури на черепа и гръбначния стълб, кръвоизливи и поражения, предизвикани от паралич. Мощно изчиства от същности.

Борисвет

(Енергия, предназначена работа с костната система на организма) 

Енергия, действаща на клетъчно ниво, изцеляваща остеопорози, дискови хернии, шипове, зъби, разтягания, фрактури и натъртвания – лекува, предизвиква срастване. Може да се види, как в друг план се извършва операция на пациента. Изчиства, извежда токсините, заздравява и укрепва костите, извежда радиацията от организма.

А-Лаер

(Енергия-Анестезия) 

Обезболяващ канал, без да притъпява съзнанието. Може да предизвика ефект на лека временна амнезия. Отваря се автоматично в зоната на болния орган в зависимост от ситуацията.

Винора

(Енергия за работа с хормоналния фон на човека) 

Планетен, мек, светлосинкав, плазмен канал, позволяващ постигането на устойчивост в емоционалната сфера и възстановяване на обмяната на веществата. Работи при  всички видове заболявания, свързани с теглото и обмена на веществата.

Миана

(Енергия, предназначена за изцеление на меките тъкани на организма)

Чудотворен планетен канал, идващ от други цивилизации с нежно лилав и бял цвят. Каналът е акцентиран върху сърдечносъдовата система (кръв, сърце, вени, кръвоносни съдове и т.н.). Разбива тромби, заздравява стените на кръвоносните съдове, лекува инфаркти, инсулти, (атеро) склерози, стенокардии. Изправя на крака тежкоболни и парализирани, извежда от коми, припадъци и загуба на съзнание. Прояснява съзнанието, хармонизира психиката, лекува ЦНС, изцелява простудни заболявания.

Янаве

(Енергия, предназначена за изцеление на храносмилателната, отделителната и половата системи)

Чудотворна енергия, изцеляваща всякакви заболяване на черния дроб, стомаха, бъбреците, далака, чревния тракт, а така също и органите на малкия и големия таз. Заболявания: диария, простатит, хемороиди, кисти, камъни в бъбреците, миоми, ендометриози и др. Изцелява дори от рак на изброените по-горе органи. Може да се съчетава с всеки друг канал.

Луал

(Енергия на живота, предназначена за лечение на кожата и органите в гръдната кухина ) 

Изцелява заболявания на кожата, белия дроб, сърцето, бронхите и т.н. Заболявания: простуда, астма, хипертензия, алергия, сърдечни пороци и др. Трансформира натрупаните обиди, злост и незрелост в състояние на хармонията и развитие.

Уим

(Канал за работа със заболявания на гърдите) 

Многопланова планетарна енергия с оранжев цвят, акцентирана върху заболяванията на гърдите. Изцелява всякакви заболявания на гърдите (в включително мастопатия и онкологични заболявания). Хармонизира, пробужда усещане за женственост в жените (а в мъжете – за мъжественост) подтиква към зрелост, а така също към приемане в себе си, на собственото си Начало.

Ясен

(Междугалактична енергия, предназначена за изцеление на зрението) 

Изцелява ото-рино-ларингологични съдови заболявания, възстановява работата на главния на мозък, особено след инфаркт, инсулт, кръвоизливи, а така също лекува всякакви очни заболявания (глаукома, катаракта и т.н.). Възстановява зрението до добра зоркост. Изцелява гръкляна, ушите, носа. .

Айнам

(Енергия, предназначена за изцеление на репродуктивната, детеродна система) 

Междугалактичен канал с много мека, нежна, пухкава енергия. Лекува мъжкото и женското безплодие, при което ясно разкрива неговите причини, изцелява ендокринната система на човека. Въздейства на хормоналните заболявания, работи за пречистване на съзнанието, придава душевна зрелост и отговорност, изцелява отношения в семейството. Мощно изчиства от страхове, негативи и същности.

Миалон и Милона

(Вселенска енергия, предназначена за изцеление на адепти, магове, магистри и енергети) 

Действа многопланово, изпълнявайки функции на изчистване, на физическо и душевно изцеление, а тъка също и функции на защита и атака. Възстановява силите, осигурява душевен покой, стабилизира жизнените условия. Снема всякакви магически въздействия с каквато и да била сила и давност, осигурява неуязвимост и невидимост за виденията и въздействията при други пациенти.

Фиора

(Енергия, позволяваща ви да се занимавате с хиропластика и лечителство) 

Чудотворна, остра, подобна на лазер енергия, оцветена предимно в светлосин цвят, работеща, както за общо изцеление, така и за наместване на кости.

Енергия, предназначена за активация на ръчните чакри на  целителя: Развива и усилва възможностите за откриване на заболяванията на пациента и техните причини.

Ареум

(Канал, предназначен за работа с дегенеративни, наследствени, генетични заболявания)

Изцелява ДНК, мощно изчиства рода, работи за осмисляне на причините на заболяването. Ако не изцели в съответствие със замисленото, то осигурява максимална възможност да се живее в това състояние и приемане на ситуацията. Мощно обработва кармата, ускорява нейната обработка, разширява съзнанието, променя отношението към болестта.

Асириум

(Канал, предназначен за активация и развитие на алфа-ритмите на главния мозък) 

Универсална, невероятно мека, но мощна, успокояваща енергия. Енергията е акцентирана върху главния и гръбначния мозък: изцелява включително и такива заболявания като шизофрения. За много кратко време развива свръхспособности, Мигновено разширява многократно съзнанието, добре работи за рехабилитация.

Мирана

(Канал, предназначен за изцеление от паразити, в това число и енергийни паразити)

Невероятно мощна енергия, концентрирана, плазменно-огнена. Унищожава паразитите и вирусите в организма на човека на всяко ниво и с всякаква сложност. Изцелява неизлечими болести, освобождава от каквито и да са подселенци.Възстановява имунитета, възстановява органите и плътта след въздействието на паразити.  Извежда токсините и отровите от организма.

Оанаи

(Канал, предназначен за възстановяване на речта, изцеляващ гръкляна, гърлото и езика)

 Работи за възстановяване след заболявания на мозъка, параличи , инсулти, коми и т.н. Мощно възстановява речта  и след най-силните неврологии. Мощно изчиства от същности, защитава и лекува ЦНС.

Ярон

(Канал, предназначен за лечение на СПИН, представляващ био- и генно оръжие) 

В пациента трябва е на лице разбиране, че е необходимо да промени образа си на живот!! Извлича човека от смърт, изцелява СПИН, работи с всеки вид оръжие. Работи дори при наличието на радиация, а така също и в най-безнадеждни ситуации. Работи на огромни територии и разстояния, въздейства на цели човешки общности от хора, включително и при епидемии. Не насилствено променя програмата за унищожение на човека в програма ЖИВЕЙ. Възстановява имунната система. Може да работи на планетата Земя.

Енергия на Ангел-Хранителя

(Енергия на съединение на Божественото АЗ на човека с неговото Земно въплъщение)

 Работи с мигновено прилагане на силите, за извършване на реанимация, за постигане на физическо изцеление и хармонизация на емоционалното и психическото  състояние. Тази Енергия съединява в единно хармонично цяло Божественото АЗ на човека и неговото Земно битие. Енергия на общуването с Бога. Работи при всички планове на Битието – съзнание, карма, време, пространство, психика, ДНК ниво и др.

Аймитрон

(Чудотворна енергия, предназначена за робота в безнадеждни ситуации)

 Двупланова, изцелителна, чудодейна енергия с моментално-мигновено действие, работеща както с физическото тяло, така и с енергетичната структура на организма на човека. Реанимира, извлича от другия свят и осигурява духовно осмисляне на преживяното заболяване. Друга страна на енергията изпълнява функция на събуждане и осмисляне, а така също функции на озарение и осъзнаване на духовното ниво на човека чрез изпитание с болка.

ЕНЕРГИИ ЗА РАБОТА СЪС СЪЗНАНИЕТО И ПОДСЪЗНАНИЕТО,

С ПРОБЛЕМИТЕ И ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ДУШАТА И ПСИХИКАТА НА ЧОВЕКА

(ПСИХОЕМОЦИОНАЛНИ РАЗСТРОЙСТВА, ОБВЪРЗВАНИЯ И ЗАВИСИМОСТИ):

Миар-Миар

(Канал за съзнателно влияние върху действията и решенията на други хора):

Снема чужди въздействия, в това число и магически, изчиства рода, екзорсизъм. осигурява мощна защита, непроницаемост и невидимост. При премахване на чуждо влияние се отваря с намерение, сработва автоматично.

Фла-Енара

(Енергия на вдъхновението, творчеството, озарението и прозрението):

Мощно изчиства от същности и обсебване, премахва депресивните състояния, съмненията и страховете, и ги трансформира в енергия на развитието. Насища с енергията на вдъхновението, прозрението и творчеството; хармонизира, работи върху отношенията между хората, в колективите, в семейните двойки. Изчиства помещения.

Ай-Рама

(Енергия за трансформация на страхове и бложи):

Мощна енергия, освобождаваща от явни и скрити страхове, комплекси и душевни травми чрез осъзнаване на техните причини и източници. Не решава проблемите на пациента, но позволява да се разберат причините за страха, "да погледна в очите на страха", да се отстранят причините.

Родосвет

(Канал за разкриване на свръхспособности и за връзка с рода):

Изцелява разума и структурата на главния мозък. Мощно активира съзнанието, пробужда свръхспособности (яснознание, яснослушане, ясночувстване), активира талантите, мощно издига на по-високи нива на осъзнаване. Изчиства пространството, мислите и т.н.

Миа-Трон

(Енергия против зависимостите)

Изцелява алкохолизма, наркоманията, обсебванията, пушенето при всички степени на занемареност. Твърдо променя програмата за саморазрушаване в програма на живота. При работа с канала е важно желанието на пациента, тъй като каналът е много твърд. Може да се използва просто за екзорсизъм. Канал-убиец на същности и бесове.

Я-Со-Нахи

(Канал за работа с подсъзнанието):

Предназначена е за работа само със собственото подсъзнание. Действие на енергията: НЛП, управление чрез волята и съзнанието на човека, ефект на 25 кадър. Важно е да влага само добронамерена информация, като предварително се поиска разрешение от канала за това. Работи при всякакви ситуации с ясното разбиране на това, което правите. Може да извлича от подсъзнанието в съзнанието всякаква информация, да отработва страхове с всякаква давност и сложност, да снема нагласи и да премахва зомбиране, а може и да ги създава. В тази енергия могат да се реализират всякакви настройки: за успешност, за здраве, за осъзнаване, за самоизцеление и избавяне от страхове. Може да се използва в (само)хипноза.

Ясона

(Енергия за работа с психологични и психични разстройства):

Енергия − Божия благодат. Изцелява шокови състояния, душевни травми, стрес, премахва депресии, извлича от небитието, изпълва с жизнена енергия. Трансформира разрушителното в съзидателно. Способства за възстановяването на структурата на главния мозък. Задава на главния мозък съвършено друг ритъм, импулс и биоритъм. Може да се използва за общуване с други цивилизации.

Файрена:

Мощна, ударна, тежка, плътна и в известен смисъл дори съкрушителна управляваща енергия. (!!!) Причинява коренно изменение на психическите и психологичните особености на човека. Оказва влияние на съзнанието и подсъзнанието на големи групи хора.

Майнетен

(Енергия-импулс, предизвикваща приказна любов, а така също мигновен приток на душевни и физични сили):

Мека, но при това невероятно мощна енергия, предназначена за работа с психиката на големи групи хора. (!!!) Предизвиква приток на необяснима слънчева радост, приток на физически и душевни сили, повдига настроението, мигновено откъсва от натрапчиви идеи, страхове и депресии. Позволява да се почувства внезапно въодушевление, възраждане към пълноценен живот.

Сантарион:

Енергия, преходна между разрушителната (Файрена) и съзидателната (Майнетен). Функционира и в двете посоки: от разрушаване към възраждане и обратно. (!!!) Включва момент на екзорсизъм: изтласква и изхвърля от човешките тела вселилите се в тях същества с чужд или извънземен произход, без да нанесе вреда на едните и на другите.

Асения

(Енергия-връзка между Земното и Божественото): Енергия на земния блок, представляваща връзка (мост) между Земното и Божественото. Позволява да се премахне изкривеното възприемане на действителността и да се види истинското състояние на реалността чрез осъзнаване на взаимовръзките между Божествения замисъл и случващото се на Земята. Също дава възможност да се почувства силата на собствените мисли (влияние на състоянието на вътрешния свят върху случващото се в материалния свят). Осъществява преход от мисълформите, от вътрешната организация на човека, към земното. Дава хармонично виждане на света, на взаимовръзките на всичко наоколо. Позволява да се усети целостта на Земното и Божественото. Води до материализиране на мисълта в позитивно направление. Добре защитава.

Фийерия

(Енергия на Възраждането ):

Енергия на пробуждането на Божията искра в човека, предизвикваща подем на духа. Акцентно сработва при физическа и душевна умора, трансформира безжизнеността в движение (при условие, че безжизнеността не е била Божия Замисъл). Енергия на моменталното въодушевление и на емоционалното излитане. Работи с кармични проблеми.

Елохим

(Канал, способен да спре убийство, насилие и война): Канал на Бога. Много мощно работи в целителски практики за ВСЯКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.  

Инале

(Канал против неугодни Богу събития):

работи за неутрализиране на отрицателните влияния, събития, въздействия (на войни, агресия, алчност, ненаситност на управляващата класа и т.н.). Този канал мощно работи за защита, за трансформация на времето и пространството, за ускорена трансформация на целия опит в енергия на Любовта и Развитието.

ЕНЕРГИИ, АКЦЕНТИРАНИ ВЪРХУ ОПРЕДЕЛЕН МЕТОД НА ИЗЦЕЛЕНИЕ:

Енергии Алериум и Дилериум

(Енергии, изцеляващи със Звук и Тишина): Енергиите за работа на всички планове и с проблеми с различни нива на сложност (изцеление както на пъпки, така и на СПИН, онкологични, психични и други заболявания).

Оом

(Енергия, изцеляваща с Мисъл и с Намерение):

Чудотворен канал, работещ абсолютно за всякакви заболявания (дори ако етимологията на тези заболявания е неизвестна), а така също за ситуации, при обсебване, за човека отделно и за социума като цяло. Работи върху планетата и върху катаклизмите, работи върху пространството и събитията в световен мащаб.

Тиара

(Енергия за изцеление с Цвят):

Енергията е също така многопланова, както и предишните енергии. Представлява колосален спектър от оттенъци (повече отколкото при дъгата), работи практически върху всичко, но върху ситуации – по-слабо. Променя енергийните импулси, при работата възниква усещане, че цветът се заражда не извън, а вътре в човека, възниквайки като Божествена частица, превръщаща се във вълна. Добре работи за отстраняване на негатива. Работи както върху социума, така и върху планетата. (!) Важно е да бъдете внимателни към своите мисли и думи по време на работа в този канал.

КАНАЛИ, НОСЕЩИ ИНФОРМАЦИЯ И ЗНАНИЯ:

Еттон и Еон

(Енергия на свръхинформацията):

Свива-ускорява-разтяга времето и пространството. Дава всяка информация за земните ситуации, изцеляването, Божиите заповеди, за законите, действащи във всяко ъгълче на космическото пространство, дори отвъд границите на нашата звездна система.

Аум

(Диалог с Бога):

Дава чиста информация от Висшите планове.

Арона

(Енергия-транслация на Божественото слово):

Енергия на доверие към Твореца. Мощен поток, състоящ се от няколко нива и силно вибриращ. Мощно разширява съзнанието и изчиства от всичко ненужно, затормозяващо. На тази честота можете да транслирате своите желания в пространство.

Тай-Мио

(Енергия на самопознанието – канал-изследовател):

Позволява потапяне на всяка дълбочина на съзнанието и подсъзнанието. Изважда на повърхността всяко познание за себе си посредством трансцедентна медитация.  Предизвиква осмисляне на опита от предишните животи, активира скритите таланти, изчиства страховете, не позволява да се потопите в депресия, заставя ви да се движите напред и активно да проявите себе си в пространството, което започва да ви слуша и да ви отговаря.

Еллоха

(Енергия за получаване на всякакви знания):

Междугалактичен канал-поток-вълна, носещ абсолютно всякакви, дори неизвестни на човека знания, от елементарната математика до квантовата физика. Тези знания се предоставят в компресиран, архивиран вид и при необходимост се извеждат в съзнанието за усвояване с помощта на канала Тай-Мио. Свързва със всеобщото информационно поле.

ЕНЕРГИЯ ЗА РАБОТА С ЖИЗНЕНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЧОВЕКА:

Торес

(Канал за активиране на позитивните програми за Развитие и Движение):

Енергията е акцентирана върху активирането на позитивните програми в живота, проработва едновременно всичко и във всички аспекти. Мощно изчиства, трансформира, премахва всичко отживяло и всичко пречещо на развитието. Действа меко, но мощно. Действа на нивото на съзнанието, на нивото на ДНК, на нивото на матрицата на човека, на нивото на висшите планове, на времето и пространството.

Еллой

(Енергия на Божественото изобилие):

. Каналът дава не само материално, но и духовно благополучие, и изобилие във всички прояви на Душата и Духа. Изчиства от всичко пречещо и застояло, активира позитивните жизнени програми, работи на всички нива на Битието. Разширява съзнанието. Дава реализация в социума.

Илли-Хон

(Енергия на материалното изобилие):

Енергия, водеща към успокоение и увереност в себе си чрез намирането на изход от всяка сложна ситуация. Енергия, заставяща да се движите напред, изваждаща от състоянието на бездействие. Отваря нови пътища и врати, дава помощници за самореализацията. Дава разбиране на човека, че той самият е Източникът на Изобилие. Мощно работи не само върху изобилието, но акцентът е върху материалното състояние.

Святоч-Енергия

(Енергия на семейния съюз):

Работи за привличането (създаването) на семейни отношения в живота при наличието на пълна готовност на самия пациент, а така също и върху осмислянето на Божествената същност на съюза между мъжа и жената. Изчиства  рода. Работи върху запазването и хармонизирането на съществуващите отношения. Работи за  защитата на жизненото пространство на семейството.

Ала-Триом

(Енергия на Безусловната Любов, на Суперлюбовта):

Енергия, за изцеление на душата, тялото, и на отношенията със света чрез Любовта на Твореца, носеща огромна изцеляваща сила. Съчетава в себе си енергиите на Ангелите, Твореца и Божествената Любов. Енергията е светлината на сърцето на Всевишния. Работи на всички планове: върху всякакви отношения, мощно изцелява най-тежките заболявания, мощно трансформира, размеква закоравелите сърца, работи също и върху разбирателството в семейството. Осигурява привлекателност за другия пол.

Ра-Ен

(Канал на "женската" и "мъжката" сила и привлекателност):

Придава на личността чар, кокетливост, лекота и непринуденост, разтваря в усещанията на любовта и предизвиква прекрасно настроение. Повишава привлекателността в очите на противоположния пол. Може да работи върху възстановяването на отношенията в семейството, ако в семейството има желание да се запазят отношенията. Енергията е акцентирана върху пробуждането на осъзнаването на собствената ви привлекателност като човек и като представител на съответния пол − мъжки или женски. Хармонизира и изцелява отношения между хората в цялост. Привлича в живота другата половинка(

Деца на Бога

(Канал на Божествената същност-предназначение "Мъж – Жена", Енергия за работа с Висшия "АЗ" на човека):

Енергия, подпомагаща да откриете и да осъзнаете в себе си Божествената същност на Мъжа или Жената, и на своето предназначение във взаимоотношенията с противоположния пол. Трансформира отклоненията в сексуалната ориентация. Изпълва с мъжка или женска сила. Дава възможност на пациента да почувства кой е той и какво е неговото значение в този свят. Отваря очите ви за невидими по-рано важни нереализирани задачи. Изцелява физическите недъзи при мъжете и при жените. В потока често се появява видение на подходящ партньор.

Аим

(Енергия на безграничната любов, енергията на Саи-Баба, Щит и меч, Звезден странник):

Многопланова, древна, много мощна, чудотворна енергия, не от нашата галактика и звездна система. Пронизваща с безкрайна любов, мигновено материализираща мисълта, изцеляваща всички и всичко. Реанимираща, създаваща благоприятни ситуации, даваща път към други светове. Действието на енергията не се ограничава от нищо. Съчетава в себе си по малко от всички известни енергии, при което Енергиите на Любовта и Твореца доминират. В астралните пътешествия - защитава и концентрира. В случай на нападение атакува с Любов. Работи за екзорсизъм и за снемането на магически въздействия.

Еном

(Канал за работа с вътрешното и обкръжаващото пространство на човека):

Сънастройва и хармонизира вътрешното и външното пространството на човека, дава възможност за управление на пространството и за изпълването му с личните ви потребности. Показател за това, че сте чути, е напълването на Душата с любов. Работи абсолютно на всички планове на Битието − времето, световете и реалностите. Може да се работи както ви е необходимо и върху каквото ви е необходимо. Мощно изчиства и сънастройва за постигане на по-чисто приемане на информацията отвън, ако това е необходимо.

О-Арон

(Енергия за изцеление на пространството):

изчиства пространство от същности, хармонизира го и внася в него любов. Трансформира енергийните същности, зарежда с чиста, изцеляваща енергия на съзиданието, прогонва всичко ненужно. Работи в аномални и геопатогенни зони.

 

Ваена

(Енергия за работа с пространството):

Многопланова енергия с мащабно действие, която работи абсолютно върху всичко. Ключ към съзиданието. Акцент върху работа с пространството на огромни разстояния, върху мащабни планове (в аспект на блага самореализация), например организиране на Център.

 

Елина

(Енергия на другите Вселени):

Най-мощната многоаспектна енергия, мигновено преобразяваща и трансформираща всичко наоколо. Ключ към Съзиданието. Работи абсолютно върху всичко: изчиства, изцелява, преобразява, повишава осъзнатостта. Акцент: работи върху всякакви отношения. Енергия-Ангел.

 

Елон

(Енергия на другите Вселени):

Чудотворна и многопланова енергия, работи абсолютно върху всичко: с акцент на изцелението на физическите органи.

Вайен

(Енергия за излизане в паралелни светове. Канал за астрални пътешествия):

Енергия-тунел, отваряща врати към паралелни светове с цел познание. Създава благоприятни, безопасни условията, за всякакви земни и извънтелесни пътешествия. Предоставя неимоверна защита и неуязвимост, а така също невидимост за другия свят, осъзнатост за излизанията. Дава способност за задържане на събраната информация в паметта при връщането. Предпазва от нарушения в другите светове, укрепва енергетиката. При необходимост сработва като атака.

Доспехите на Бога:

Защитен канал, представляващ енергиен удар. Осигурява защита и концентрация; при силна концентрация с тази енергия може да се придвижват предмети, може да нанесе удар, който ще бъде физически осезаем. Стабилизира емоционалния план, дава усещане за мекота и милосърдие, за опрощаване, с което премахва блока и лишава врага от място, за което да се захване. Прогонва същности.

Пу-Елио

(Канал - Ангел-хранител):

Енергия, формираща мощна защитата от външни видими и скрити въздействия. При необходимост прави адепта непроницаем за енергийния удар, при това без да блокира емоционалния план. Внася любов и хармония, спокойствие и огромна концентрация. В него можете да пътешествате по световете, да творите чудеса. Отваря се автоматично при първия признак на опасност за адепта, при което мигновено го прави непроницаем за удара, нагнетявайки страх в нападателя.

ВАЖНО: Тук са представени накратко малка част от енергийте в първи пласт. Пълното описаните на потоци се дава след инициация.