top of page

ЧЕСТОТНИ ОБЛАСТИ НА МАТЕРИЯТА



"Една от основните разлики между подходите на Нютоновата и на Айнщайновата медицина е тяхната гледна точка към човешкото тяло. Ню- тоновите механистични мислители, макар и високоразвити в молекулярния биологичен подход, разглеждат човешкото тяло като поредица от сложни химически системи, подхранващи с енергия структура от нерви и мускули, плът и кости. Физическото тяло се разглежда като върховен механизъм, сложен физически часовник чак до самата клетъчна структура. В първа глава обсъдихме значителните доказателства, подсказващи, че разграничението на физическата природа на материята се губи на субатомно равнище. Твърдата природа на физическата материя е просто илюзия на сетивата. Новата перспектива описва материята като субстанция, съставена от частици, които сами по себе си са точки от застинала светлина Дуализмът вълна/частица на материята подсказва нови, необмисляни преди качества на човешката физическа структура.

Разликата между физическата и етерната материя е само в честотата. Признат принцип във физиката е, че енергия с различни честоти може да съществува съвместно в едно и също пространство, без да си взаимодейства деструктивно. Този принцип е демонстриран всекидневно от сътворената от човека електромагнитна супа, в която всички ние живеем и работим. Непрекъснато сме бомбардирани от радио и телевизионни излъчвания, които преминават през нашите тела и домове. Тази електрическа енергия е невидима за очите и ушите ни, защото съществува праг на енергията отвъд чувствителността към енергийната честота на физическите ни перцептивни органи. Ако обаче включим телевизора, тези обикновено невидими енергии се превеждат в енергиите на видимата светлина и чуваемия звук, които са.в обхвата на перцептивната ни чувствителност. Когато включим телевизионния приемник, не виждаме образа на Канал 2 смесен с този на Канал 7: тъй като енергиите са с леко различни честоти, могат да съществуват в едно и също пространство, без да си пречат взаимно. Само благодарение на функцията на нашия телевизор като разширение на нашите сетива можем да разберем, че тези енергии присъстват.

Този принцип на енергии с различна честота, заемащи едно и също пространство, без да си пречат, има теоретични последствия за материята с различна честота. Заради различните си присъщи честоти, физическата и етерната материя могат да съществуват съвместно в едно и също пространство, точно както радио и телевизионните вълни могат да преминават през едно и също пространство без интерференция. Енергийната матрица на етерното тяло, или холографската матрица на енергийното поле, е наложена върху структурата на физическата рамка! Затова ефектът на фантомния лист винаги се появява в пространството, заемано преди от физическата част от листа. Същият принцип на материята с различни честоти се прилага към материята с още по-висока честота от етерното тяло. Телата с по-висока енергийна честота са взаимосвързани

в динамично равновесие с физическото тяло. Целта на тази глава е да илюстрира природата и принципите на тези по-висши фини тела и техните взаимовръзки с физическото тяло. Те синергично се комбинират, за да формират по-голямата част от нашата разширена енергийна рамка."

bottom of page