top of page

ТВОРЕНИЕ И РЕАЛНОСТ

"Творението е многослойно начинание, което е и много сложно и съвсем просто. Всъщност, това е фино съединяване на честоти въз основа на съзнателното съвместно споразумение. Енергийните шаблони непрекъснато ромолят и се натъкват на други слоеве от реалността, създавайки отворен обмен от честоти и сигнали. От една по-широка перспектива, всички реалности са с отворен край; поради това, каквото и да правите – мненията, които развивате и действията, които предприемате – създават честоти, които предават навсякъде вашата същност. Прикриването и преструвките са форми на измама; вие сте които сте. Можете да заблуждавате себе си, но не можете да излъжете своя енергиен подпис! Вие винаги предавате информация за това кой сте и какво представлявате; това важи за всеки – от новородените до световните лидери. В рамките на текущото състояние на човешките дела, нивото на измама и лъжи е нараснало до такива висоти защото хората са поставили на погрешно място своите способности да разчитат вибрациите на реалността. В съвременните времена това се нарича да си в състояние на отричане.

Понякога вие създавате ситуации, чрез които да можете да изпълните дадено намерение или споразумение, което поставяте на мястото му преди своето пристигане тук. Да си играеш със силата винаги включва едно изпитание на характера. Личните предизвикателства развиват характера чрез стимулиране на нови висоти на емоционалното развитие и интелигентност, докато глобалните послания проявяват склонност да боравят с колективното желание да се постигнат психични и духовни цели нацяло. Вие сте тук, за да преживеете точно това, с което боравите; като знаенето на това, че свободната воля винаги ви дава избор, може да ви даде сила да разширите курса на своя живот. Трябва да имате много голяма яснота относно това какво искате и за какво сте на разположение.

Вие можете да промените всяка ситуация като промените своето предишно мнение и очаквания. Повторното фокусиране на своите намерения и съзнателното избиране на своите мисли за да се усили резултата, който желаете, ще промени честотата на която предавате, неизбежно отваряйки вратите за друг вероятен изход. Напасването на реалността, или използването на своята честота посредством намерението, е вълната на бъдещето. Преодолявайки своите страхове и придвижването през изпълнените с предизвикателства събития ще изгради огромно доверие и издръжливост; и в известен смисъл, колкото по-изпълнена с предизвикателства е драмата, толкова по-голяма е възможната печалба и отплата в само-зареждането със сила. Постиженията и завоеванията се натрупват и проникват пластове на реалността с колективен импулс и цел, създавайки многоизмерна шахматна дъска, където пионките, играчите и даже самата дъска притежават определена проява на воля. Да прегърнете разбирането, че всичко в творението е основано на честота, е една от колективните цели на човечеството за живота в настоящите времена. Да си спомните и проучите богатството от спомени съхранено във вашите гени ще ви предложи една нова перспектива за това как работи човешкото тяло и чрез интегриране на съображенията от една по-широка перспектива на реалността, вие демонстрирате, че това може да бъде направено. "

bottom of page