top of page

ПРОИЗШЕСТВИЯТА В ЖИВОТА



"Как стоят нещата с произшествията в твоя живот? Поемаш ли лична отговорност също за неща, които не ти харесват, например, автомобилна авария, изхвърляне от работа, протеклия покрив, кавгата с партньора? Всяко събитие във всяка минута го създаваш ти на това или друго ниво на своята същност и съдържанието на менталното ти и емоционално тяло играе в това голяма роля, без значение дали осъзнаваш това или не. Няма случайни неща във Вселената. На определено ниво, било то като Дух или Личност, ти всяка секунда създаваш живота си. Ако Вселената не функционираше по този начин, хората биха могли да трупат в твоите полета своя боклук без твоето разрешение или биха били възможни неща, които не са в резонанс с твоите полета. Аз те уверявам, че Вселената не функционира така.

Аз не искам с това да кажа, че всичко ставащо в твоя живот ти желаеш съзнателно. Аз само твърдя, че ти сам си заложил това, тъй като определена част от теб в определено време е искала това. Може би си убеден, че животът е строг учител. В този случай ти ще имаш цял род от взискателни работни места, за да се убедиш в истинността на своето мнение. В определен период от живота ти това е било нормално. Ти сам създаваш собствената си реалност, тъй като Вселената се ориентира така, че твоето „копие” да се прояви. Твоят живот е пълно отражение на „копието”, което си създал от своите убеждения. Реалността, която изпитваш днес, отразява точно представата за нея. Спри се и помисли над това. Това би трябвало да е така. В противен случай Вселената би била построена върху случайности.

Хората около теб са част от твоята холограма и отразяват твоите картини на реалността. Ако ти въобще не резонираш с някоя персона няма да има също основание за взаимоотношения, било то привличане или отблъскване. Така функционира това. Всеки път, когато в твоя живот става нещо значително, ти запазваш за това спомени и емоции, които си имал при това, като високочестотни геометрични форми в своето ментално, емоционално и физическо полета. Тази енергия може да усили вече имащата. Ако ти считаш, че си непълноценно, малко създание и след това някой е недружелюбен към теб, то това подсилва картината, която ти вече имаш за себе си. Още по-лошо е, че тази енергия на страха е неподвижна и твърдо седи в твоите полета. Но ако ти имаш позитивна картина за себе си, човекът реагира не на теб лично, а на това, което му се представяш. Нещо, което си казал или твоят външен вид му напомнят за нещо, което с теб няма нищо общо. Отрицателната енергия от този сблъсък, макар да седи в твоите полета като спомен, но е все пак без емоционален заряд. Ако се срещнат двама души с подобни картини на реалността, геометричните фигури могат да си взаимодействат и да се смесват. (Подобното привлича подобно). Тоест, ако двама души, мъж и жена, вярват, че мъжете са силни, а жените-слаби, техните геометрични фигури ще се обединят, ще се смесят и залепят. Тези хора сега са хванати в принудително партньорство. От друга страна, ако се срещнат двама души, вярващи в своето майсторство, техните фигури също ще се смесят. Но те няма да бъдат вързани един за друг, тъй като техните системи на вярата са открити, техните геометрични фигури се въртят по-бързо и енергията постоянно тече през техните полета.

Какво ти харесва в твоето тяло, твоите мисли, чувства, жизнени обстоятелства, приятели? Или какво не ти харесва в тях? Има ли нещо, което много би искал да промениш? Което не харесваш ти говори нещо за твоята енергия в твоите полета. Иначе не би могъл да оцениш това. Енергията би протекла незабелязано. Но тя се е заклещила за блокираната енергия, усилила се е и ти си я забелязал. Ти преднамерено си я прибавил там, но необходима ли ти е още? Ако не, обясни й, че ти си стопанин в своя собствен дом и я изгони със следното изречение: ”Аз съм Майстор на своя собствен божествен израз. Аз изхвърлям решението, че се чувствам……… и че това повече не е моят път към Светлината. Със силата на Милостта, аз пускам енергията…….. и я изпращам обратно във Вселената, за да се преобразува за висшето благо на всички във висша форма”.

Изхвърляй по такъв начин системно целия баласт, който си натрупал през годините. Там, където отиваш не ти е необходим, а в дадения момент само те спира.

Но вече говорихме за срама. Следващият тежък баласт е чувството за дълг. Това също е стара енергия и ти можеш да се отделиш от нея така:

Визуализирай последователно всички хора (един след друг), с които някога в живота си имал значителни противоречия: родители, партньори, деца, ръководители, подчинени и други. Ако добре ги визуализираш, ще влезеш в контакт с техния аз-Дух. Кажи им (на глас или мислено), че им прощаваш всичко, което някога са ти сторили. Няма значение дали тези хора вярват, че са те обидили. Важно е ти самият какво чувстваш, тъй като това е енергия, хваната в твоите полета. Кажи им, че разбираш, че всичко се е случило съгласно предишен договор, но и по-рано не си осъзнавал това. Поблагодари им за изпълнението на своята част от договора и им кажи, че ги обичаш. Този процес може да продължава няколко часа.

По-нататък застани пред огледалото и направи същото за себе си. Прости на себе си всеки неуспех. Кажи си, че това е могло да се случи само по предварителен договор и погледни на какво си се научил от това. Напомни на себе си, че Майсторите винаги и всичко изпълняват. Всичко се случва точно, както са го планирали. Единственото, с което са заети Майсторите е служене на Светлината.

Ние сме се придвижили вече достатъчно далече. Ние изхвърлихме внушенията, осъжданията, страха и най-важното-самоосъждането. Какво още остава?

Може би някоя от твоите съ-инкарнации? Повтори ритуала на Прошката, но този път в общи линии кажи:

„Аз прощавам на всеки, на всички нива, за който аз мисля, че ме е обидил в този или друг живот. Аз прощавам всички дългове и изтривам цялата карма. Аз решавам…”

Когато говориш влагай в думите израз и смисъл. Може би ще ти бъдат необходими няколко опита, но ти ще усетиш кога е приключило това.

Ако не можеш да се заставиш да простиш на себе си или на другите, не се насилвай, тъй като това е само духовно. За да разбереш, че наистина си простил, обръщай внимание на благодарността. Ако ти можеш да чувстваш благодарност за някакво внушение или опит (даже, ако те са толкова дълбоки, както е изнасилването), ти си свободен. Ти ще чувстваш дълбоко признание за теб самия и други хора, които са ти помогнали по такъв агресивен начин. Такава услуга изисква голяма любов и голямо съчувствие. Помисли си също за това, че няма жертва, а само сътворител. Ти се оформил същността на внушенията сам и си помолил да участват в твоята игра. В своите инкарнации ти си вграждал различни блокади и обети в своята Личност и в своите енергийни тела. Това е трябвало да те задържа в узнаването на това, кой си ти всъщност. Ако твоят аз-Дух е съгласен, сега може да бъде подходящо време за освобождаване от тези блокади и обети. И не само за теб самия, но и за всички твои родови линии от началото на историята. Тъй като този метод е много силен и влияе на всички твои предци, ние трябваше да получим от различните съвети разрешение за предоставяне тази информация. Ако усещаш този метод подходящ за себе си, тогава кажи сам или в група (груповата работа е много по-мощна, отколкото единичната) следните думи. Кажи ги с чувство и убеденост: „С това аз ликвидирам всички обети, които съм давал, за да мога да позная илюзията на Безсъзнателното. Като носител на Светлина в моя генетичен ред от поколения аз прекратявам тези обети за самия себе си и за всички мои предци. Аз обявявам тези обети за недействителни в тази инкарнация и във всички други инкарнации в Пространството и Времето, в паралелните реалности, паралелните Вселени, алтернативни реалности, алтернативните Вселени, на всички планетни системи, във всички измерения и всички системи на Източника. Аз моля за разрешение да отхвърля всички кристали и други предмети, мисъл-форми, емоции, матрици, воал, памет на клетките, картини на реалността, генетически ограничения и смърт Сега.

В името на закона на Милосърдието, в името на Декрета на Победата! В името на Декрета на Победата! В името на Декрета на Победата!

Аз моля за разрешение да се събудя - ако това желае Духът.

Ако това желае Духът!

Аз съм това, което Аз съм.

Бере – шеет, еха –йах,

Ешер еха –йах.”

Това очиства всички тайници.

А сега е време за запълване с нова енергия под твой контрол.

Време е да се влезе в контакт с Духа!"

bottom of page