top of page

ПОМОГНЕТЕ БЕЗОПАСНО НА ПАРИТЕ,




ПОМОГНЕТЕ БЕЗОПАСНО НА ПАРИТЕ,

КОИТО ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ДО ВАШИЯ ДОМ


И последната грешка, която всеки прави: хората в обикновените неща не виждат магия, а губят възможността да повишат благосъстоянието си. Ето списък на елементите, които привличат пари за къщата:

1. Поставете красива ваза върху кухненската маса и я напълнете със сладкиши в златна обвивка и свежи цветя. Когато вазата е празна, поставете още "вкусно злато". Ако по някаква причина не можете да слагате сладки бонбони (алергични сте към шоколад, сладки), тогава можете да напълнете с изобилие от плодове. Между другото, ако искате да подобрите здравето си, да се отървете от болестта, ритуала на здравето "Tsvetik-semitsvetik" Съветвам ви да се прилагат.

2. Парите като вода, те текат в ръцете ви. Опитайте се да инсталирате всеки символ на вода в апартамента: фонтан, аквариум с риба (следете за чистотата на аквариума). Постоянният източник на вода ще привлече стабилни доходи в семейството.

3. Паричен портфейл. Погледнете парите в него, как го залагате? Банкноти като чистота, грижи и грижи. Ако постоянно ги изглаждате, поставете чантата в ред, след което те ще ви предадат. Освен това обръщайте внимание на какъв цвят е вашата магическа кесия.

4. Цветът на парите. Лилаво (лилаво) е цветът на богатството. Опитайте в югоизточната част на къщата, за да украсите интериора в магическо лилаво. Например, виси пурпурни завеси по прозорците, поставете внимателно лилави салфетки на масата. На прозореца правете виолетов цвят с цъфтеж в саксия.

5. Пари дърво. Искате ли все повече изобилие? Вземи парично дърво и за предпочитане двойка, за да се умножат парите. Водите на растенията, да се грижат за тях, да им казват привързани думи и да оставят вашите доходи да растат всеки ден.

6. Банката на изобилието. Напиши си чек за изобилие от 1,000,000 лева и отпечатайте на хартия, напишете списък, в който ще похарчите пари и ще скриете чека. Невероятно, но този ритуал работи.

Така че не се страхувайте да мечтаете да получите големи пари! Но само за една добра кауза.

bottom of page