top of page

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО



"Това е друг метод за прекъсване на резонанса с излъчването на другите хора и създаване на нови резонанси със своя аз-Дух. Ти си част от огромно, колективно, планетарно съзнание и ти не само получаваш от там енергия, но и внасяш там своя с това, че ти просто съществуваш в това поле. Ако ти въведеш своята честота на енергия в безбройните честоти на съзнателната енергийна мрежа на планетата, ще се повиши частта от енергията именно на твоята честота. Но резонансът с някои от тези енергии не доставя особено удоволствие. Например, твоята грижа за парите резонира с общите честоти на скъперничество (оскъдност). Ти й вкарваш енергия, и едновременно изтегляш енергията й. С това ти привеждаш в резонанс твоето емоционално и ментално енергийно тяло с паричните затруднения на другите хора.

Тъй като нивото на вибрации на планетата и на твоите енергийни тела ще се повишават, всяка честота основана на страх, ще се усеща все по-неприятно.А когато развиеш способността да създаваш реалността си, ще откриеш, че енергията, която прилагаш, се проявява много бързо в живота.

Как можеш да се освободиш от базиращите се на страх честоти на Личността и да се хармонизираш с основаните на Любов честоти на Духа?

Представи си старомоден телефонен номератор с всички негови кабели. Тези кабели ти можеш да вкарваш в различни гнезда на номератора. Сега си представи, че долните гнезда свързват с обществената реалност: страхова, догмите на вярата, навиците и всичко, което не доставя удоволствие. Горните гнезда на номератора са радостта, смеха, изобилието, спонтанността, творчеството, изявата на божественото и т.н., което е пълно с радост, доставя удоволствие и се намира в Духа. Представи си, че ти изваждаш всички щекери от долните гнезда и ги вкарваш в горния ред на Духа.

Когато ти не си в Духа, ти просто пропускаш през себе си енергията на обществената реалност. Но ти имаш избор кого и какво да пропускаш. Реши, че ще пропускаш енергията и реалността на Духа, който олицетворяваш. Прави го винаги, когато не се чувстваш огромна многоизмерна същност. Естествено, може да се случи, че усещанията ти за ограничение да стигнат до там, че да се чувстваш заключен в долната, принадлежаща на страха част на номератора.

Обществената реалност е много съблазнителна. Ти се бил заключен в нея цял живот. Ти добре я познаваш и тя не може да те изненада. Ти знаеш съвсем точно „какво се случва” и въздъхваш с облекчение, ако то се случва с някой друг. Помни, че повечето от „задръстванията” на автомагистралите стават от любопитни, желаещи да видят колко е лошо това, а не от преки аварии.

Естествено другите са уверени в правото си да те държат в своята реалност. Но ти ще познаваш все повече и повече хора, създаваща алтернативна обществена реалност, основана на любов и радост, а не на отклоняване от страх. Тя вече съществува навсякъде около теб като енергия с много високи честоти. И ти можеш да участваш в това. Но ти трябва да се откажеш от някои неща; а именно: от проникващия и телепатичен контакт с хората, които се увиват с енергии, основани на страха. Тяхната енергия иска съвсем безпристрастно да предизвика резонанс в твоите полета, тъй като такова е свойството на енергията.

Има много причини, поради твоите полета са склонни да вибрират в статуквото на обществената реалност. Най-напред си роден в нея. Като дете ти си имал все още свободни полета. Те съдържали само това, което е вложил в тях твоят аз-Дух. (Погледай някога, как децата винаги са в Духа, даже когато плачат). Ти си бил като гъба, засмукваща всичко, което се е случвало и то в големи количества! Ти си възприел някои или всички от следните принципи: „аз трябва много да работя, за да издържа в обкръжението”, „мъжът заработва парите, жената е зависима”, „любовта е капризна, тъй че не навлизай в нея”, „ако не съм пръв, аз съм нищо” и „това е доста хубаво, за да е истина”. Списъкът е безкраен. Това е смес от остарели мисли и чувства, които те отвличат от момента на Сега и насочват вниманието ти върху това, което вероятно ще се случи в бъдеще. Като дете ти си заимствал тези принципи от своите родители, роднини, приятели и учители, които са били също заразени с тях.

Всеки път, когато ти резонираш с друг човек, ти приемаш неговия „боклук”, усилваш го, изпращаш му го обратно, получаваш повишена доза и т.н.; и всичко става несъзнателно. Това е като положителната обратна връзка между високоговорителя и микрофона. Ако тази обратна връзка ти служи, допусни я. Но тя може да ти развали прекрасния ден, макар нищо да не си направил за това, освен че живееш в планетарното поле. Ти трябва да се освободиш от всички тези владения, тъй като ти пречат да се настроиш на твоята любима радиостанция-Духа. Как да се направи това?

Бъди внимателен към това, какво говорят, мислят и чувстват другите и преди всичко осъзнавай, как ти влияе това. Чисти своите полета винаги, когато смяташ това за необходимо, нали става дума само за енергия. Преднамерено ги издишвай или завъртай полетата си."

bottom of page