top of page

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ



"Модерните технологии са едно от най-силните оръжия на контрола на честотата. Продават ви уреди за забавление и осигуряване на удобство в бита, които са свързани с честотния контрол. Препоръчваме ви горещо да изхвърлите телевизорите си. Те са основното средство, което се използва за ежедневно контролиране на вашето съзнание. Този експеримент е толкова фино настроен, че вие реагирате несъзнателно на болести чрез телевизията. Така че едно цяло поколение се самоубива, гледайки телевизия и правейки го, издържа медицинската професия.

Понякога се излъчва освобождаваща информация - възможно е даже и предаване за Новата ера. Но може да гледате предаване за това колко извисени и неограничени можете да бъдете и същевременно, без да осъзнавате, да ви облъчват с честота, която не ви позволява да мислите така. Това неосъзнато облъчване ви обездвижва и ви поддържа в едно общество от типа "съревновавай се и оцелявай, бъди на място и навреме, мълчи и работи." Освен това телевизията ви води до бездействие и заседнал живот. Огледайте се наоколо. Събудете се, хора!

Повечето от неосъзнатите телевизионни атаки се провеждат чрез техники, разработени в сътрудничество със същества извън тази планета. Използването на неосъзнати атаки за разстройване на човешкото съзнание вече е програма в световен мащаб. Помислете си за семействата, които имат по три, четири или пет телевизора, и сигурно ще се съгласите, че това е една много успешна пазарна стратегия. Някои хора, които знаят за неосъзнатите атаки по телевизията, си мислят, че са застраховани срещу тях. Но влиянието на телевизията е толкова всепроникващо, че независимо че го осъзнавате, не можете да се противопоставите на това, което техниката в момента прави с вибрационната ви честота.

Казахме, че има същности, които се захранват от вашите емоционални тела. Помислете си какво хитро средство е телевизията за тях. По целия свят милиарди хора отделят емоционални сокове в атмосферата въз основа на това, което гледат по телевизията. Вече не са им необходими безкрайни войни, за да ви разяряват - сега могат просто да правят филми!

Хората, които имат нужда от телевизия, не се вливат в потока от информация, който е в тяхното съзнание и на разположение навсякъде около тях. Всъщност, ако наистина искате да се развивате, не четете вестници, не слушайте радио и не гледайте телевизия. Ако успеете да се освободите от медиите за известно време и да се отделите от честотата на хаоса, безпокойството, стреса, олелията и всевъзможните изкушения, от които нямате нужда, ще започнете да си изяснявате нещата. Ще започнете да се вслушвате в това, което става вътре във вас, и да живеете в света, а не непременно да сте изгубени в него. Ще бъдете наясно. Не можем да подчертаем това достатъчно силно!



Ще съществува една цяла нелегална икономика, основана на плащането в натура, при което определени изобретения ще се разменят между хората. Ще има техника, която ще може да се противопостави на голяма част от честотния контрол: тази техника ще може да променя качеството на вашия въздух и вода и ще може да премахва и запечатва вашия дом, за да станете съставна част от енергията и нищо да не може да ви обстрелва. Има техника, която прави невероятни неща. Разбирате ли как техниката се използва срещу вас? Тя не се използва за вас. Телевизията не е непременно нещо лошо само по себе си, но се използва с лоша цел. Няма нищо нередно в техниката. Основното е как се използва тя. Там е разликата."

bottom of page