top of page

КАК СЕ СЛУЧВА ИЗЦЕЛЕНИЕТО

Толкова искаме да сме здрави, но защо в даденият момент здравето отсъства? Ние знаем, че всичко е в процес на трансформация, че трябва да потърпим, но целият този процес е разтегнат в годините и ние сме длъжни просто да наблюдаваме, какво се случва с нашето тяло. Подмладява ли се или остарява, отиват ли си някои заболявания или стават повече. Разбирането на всичко това е просто.

Основният критерий за здравето в момента е как потокът от енергия преминава през вас. Низходящият поток през коронната чакра. Вашите клетки са способни да предават светлина. Те съдържат информация за Добротата, за вашите прераждания, за потенциала на душата, за всички изкривявания, тоест всичко е отразено. И по принцип няма нужда да се притеснявате от изчистването на тази информация, можете просто да се доверите на потока и той ще изгори и трансформира всичко, което е ненужно. Остава само да се изтърпи неприятни ситуации и болка. Физическото почистване със сигурност не е отменено. Но мисля, че не си струва да мислим за това, как мога да изплатя кармата на семейството и моята собствена. Освен това, причинно-следственият план вече е изчистен, а нашата карма вече се разработва според нов, няма нищо старо. И можем да отговорим сега само за това, което правим в момента.

Боли ни, защото има очистване от клетките и от подсъзнанието на цялата тежка информация. Светлината омекотява тази болка и я отнася много бързо, ако сме спокойни и отворени. На всеки му липсва само това - доверие във Висшите сили, в Себе Си, в собственият си Дух. По навик всеки разчита на своята личност. Но разбирате, че тя е ограничена само до четири тела: физическо, етерно, астрално и психическо. А това, което е по-високо, остава без внимание. Духът ви перфектно ви подкрепя, а степента на вашето здраве зависи от степента на отвореност към него. Ако Той не е във вашия живот, тогава животът е напълно земен с всичките му проблеми. Ако Той Е, всеки тъмен ъгъл на душата и тялото е осветен, на всички нива се извършва трансформация и ярко разкритие.

Мнозина теоретично знаят за техния Дух, четат много, но никога не усещат присъствието му. И дебитът е много слаб. Обърнете внимание на това. Колкото по-силно е усещането за единство със собственият Дух, толкова по-силен е потокът енергия.

bottom of page