top of page

ИДЕЙТА ЗА КАРМАТА



"Нека сега поговорим за идеята на кармата. Кармата е много тясно свързана с идеята за синхронноста. Тя е също така до голяма степен отражение на така наречения от нас Четвърти закон – „Това, което излъчваш, е това, което получаваш в отговор”. В продължение на много, много поколения на вашата планета, понятието карма е било свързвано с идеята за наказание, възмездие, отмъщение, но в действителност става дума за нещо друго. Става дума повече за балансиране, за признаване на факта, че ако излъчвате определена вибрация, изказвате определена идея или демонстрирате дадено поведение, които не съответстват на вашите предпочитания, на това с кого най-искрено предпочитате да бъдете, на вас ви се предоставя възможност да приведете тази енергия обратно в равновесие. В този смисъл кармата всъщност е един насочващ механизъм, който да ви позволи да бъдете в състояние да почувствате кога сте извън синхрон, извън съответствие и вибрацията на това усещане; кармичната вибрация е вашият указател, вашият маркер, вашият инструмент за синхронизиране, който ви показва, че сте напуснали границите на вибрацията, която отразява естествената ви природа, вибрацията, в която предпочитате да бъдете, и ви позволява да почувствате кога сте извън синхрон с всичко това, за да си дадете възможност да го разпознаете, да знаете винаги, че сте насочвани от тази вибрация. И всичко това, ако имате желанието и предпочитанието да възстановите своето вътрешно равновесие, като разпознаете, че вибрацията ви в дадения момент е нещо различно от това, което предпочитате.

В този смисъл става дума за съществуваща вибрационна честота, която е в синхрон, така да кажем, с Творението, с „Всичко, което е”, която отразява съгласието ви да бъдете конкретно проявление, да изследвате определени житейски теми и когато си позволите да използвате тази честота, тази кармична вибрация, тази насочваща светлина, този маяк, наречен карма, за да знаете във всеки един момент посоката, която тя указва ... посоката на вашия магнитен север ... тогава ще може да разберете колко силно кармичната вибрация е свързана с идеята за синхронност. Идеята, разбира се, е, че синхронността присъства винаги, но просто вие не всякога сте готови да я разпознаете като синхронност, когато е под формата на отражение, на обратна връзка, която не ви е приятна, която не предпочитате. Това обаче не променя нейната природа. И така, в този смисъл бихте могли просто да кажете, че кармата е една синхронност на отразено несъответствие. Идеята е, че в живота винаги получавате отражение на някакво обстоятелство, на някаква ситуация, или някакво усещане и чувство, което ще се получи на точното място в точното време, за да ви извести, че задължително не сте в съответствие с вибрацията на вашите предпочитания, с вибрацията на истинската ви същност и тази „отрицателна синхронност” в кавички, или кармична вибрация, ще присъства винаги, за да отрази обратно към вас, за да ви предостави друга възможност, заедно с усещането на кармичната вибрация, да узнаете, че задължително не сте в състояние, в което предпочитате да бъдете. Ето защо синхронността върви ръка за ръка с кармичната вибрация, за да бъде насочващо отражение, което да усили способността ви да разпознавате дали сте в съответствие с предпочитаната от вас вибрация.

Описаният от нас Четвърти закон: „Това, което излъчваш, е това, което получаваш в отговор” не винаги се проявява едно към едно. Идеята обаче е, че той винаги ще се прояви във форма, която отразява символизма, общата тема, предизвикателството, което изследвате, подобно на това, което изпитвате по време на сън. Ще разискваме това в по-големи подробности утре вечер във вашето време, но засега е достатъчно да кажем, че начините, по които получавате описаните кармични сигнали, се проявяват в обстоятелства и ситуации, които задължително няма да наподобяват вибрацията, която излъчвате, и вие може да се чудите защо сте попаднали в съответната ситуация и защо изпитвате съответните трудности и препятствия ... В началото случващото се с вас може да няма задължително връзка с това, което сте си мислили и целели, но ако си позволите да разберете как да използвате тези инструменти, тази кармична вибрация и тази отразена синхронност на несъответствие, ще може да спрете, да изследвате това, което се е появило пред вас, и след като проявите желание да изследвате по-задълбочено идеята за тази кармична вибрация, вие ще откриете с изненада дълбочината и информацията, която се крие там за вас, задълбоченото проникновение, което символите ще ви осигурят, за да разберете по-добре в какво се състоят вашите дълбоки убеждения и защо те не съответстват на истинските ви предпочитания и на живота, към който наистина се стремите във физическата реалност. "

bottom of page