top of page

ЗАЩО НЕ ДОСТИГА ЕНЕРГИЯТА


Енергията се разлива навсякъде, абсолютният източник присъства тук и сега. Слънчевата светлина има по-фин обхват и излъчва спектър от висок порядък към Земята. Прана, естествената енергия е в изобилие в природата. Така че защо хората не могат да я вземат? Защо са безсилни и живеят като „деактивирани“? Защото няма проводимост на енергия?

Нека уточним, защото не достига енергията.

1. Претоварени сте от проблемите си, енергията в тялото е постоянно блокирана, в зависимост от това коя чакра участва в това.

2 Вие държите на материалния живот, защото сте идентифицирани с човека и всички негови нужди. Няма импулс нагоре, няма връзка, няма енергия от там. Получавате енергия главно от храна, вода, комуникация.

3. Това, което сте получили, се консумира от различни същества и енергийни паразити, които влизат във вашите чакри с нискочестотна енергия.

4. Личното съзнание все още живее по стари програми за оцеляване. Няма начин да се побере нова информация.

5. Сега всичко е предвидено за промяна на приоритетите, за обръщане в съвсем друга посока, тя се спуска с потока на Светлината и разкрива ново възприятие в сакралните жлези на мозъка. Помислете защо това не работи за вас. Всичко е дадено.

Трансформацията и трансмутацията е дълъг период, който изисква търпение и стабилност. Спокойното отношение произтича от вътрешните познания за това какъв процес се случва с вас. Напрягайте се по-малко и бъдете по-добър проводник на енергията.

bottom of page