top of page

ДНК Е ЖИВАТА ИСТОРИЯ


"ДНК е живата история на истината и живота. Когато човек може да се слее с тази история, той може да влиза в различни действителности без видео, касети или книги. Той може да изживява. Много местни култури били обучавани да откриват останките от Живата библиотека. Това обяснява факта, че те почитат Земята и животните и разбират взаимодействието, което свързва всички неща. Тези местни култури били поставени на Земята умишлено, за да има някаква основа за обучение и място за потенциално задействане на паметта, когато дойде моментът.

ДНК съдържа кода. Съдържа програмата на самоличността, плана за съществуване, историята на вселената и историята на живота на това определено място. И всичко това се съхранява в клетките на човешките същества. Първоначалното ДНК на човешките обитатели имало генетически заложена система, основана на числото 12. Тоест дванадесетте нишки генетичен материал били свързани с множество други представители или информационни източници, също 12 на брой. Не забравяйте, действителността се отразява огледално от друга действителност. Дванадесетте информационни нишки осъществявали връзката между човешкия обитател и съответните информационни центрове вътре и извън неговото тяло.

Земята сега влиза в съюз или събиране на силите за замисъл, за да бъде задействана отново системата от 12 спирали в обитаващия вид - човешкия на този етап - и да върнат Земята в пътя, който са начертали. Когато биологичната библиотека била замислена преди цяла вечност било решено, че обслужващите тази планета ще съхраняват ключа за достъп до данните, които се намират в тази жива библиотека.

Каква е връзката на това с дванадесетте информационни центъра? Когато чакрите на хората се свържат, отворят и задействат, информацията започва да търси свой собствен израз и става достъпна. Има някои неща, които ще кодират или изстрелят тази информация, ще я извадят на предните линии на съществуването, за да започне тя да се изразява. Когато се свържете с информационните центрове, седем във вашето тяло и пет извън него, вие сте готови да получавате енергия чрез още един комплект от 12 информационни центъра. Когато задействате своите дванадесет чакри, се свързвате с енергията, съхранявана в паралелни комплекти от по 12 центъра, които ще засилят още повече вашия процес. Това в крайна сметка ще доведе мозъка до завършеното му, пълно и подобно на компютър функциониране.

Дванадесетте паралелни действителности съхраняват начини за разкриването на информация, която е била засекретена. Има много стъпки за разкриването на тази информация. Това може да се сравни с тайните служби, които използват различни нива на пръстови и звукови отпечатъци, за да получат крайната информация. Има много различни начини, по които трябва да се направи връзка между нещата, ако нещо много тайно е скрито.

Задействането на дванадесетте нишки ДНК съвпада със задействането, завъртането, движението и отварянето на дванадесетте информационни центъра - дванадесетте чакри или енергийни диска. Това е началото на връзката между завъртането на дванадесетте. Когато става това подреждане на енергията, то внася и притегля енергия към дванадесетте божествени тела във вашата Слънчева система. Тези тела започват на свой ред да захранват Земята с енергия. Те се задействат освобождавайки това, което съдържат, за да може Земята биогенетически да започне живот. Има още много много групи от по 12 - дванадесетте въртящи се вселени, например. При въртенето на дванадесетте центъра ще настъпи хаос от ново съзнание тъй като, когато тези 12 енергийни центъра - особено външните пет, започнат да правят обратна връзка с тази планета, ще се появи невероятен поток от нова енергия.

Образуването на дванадесетте спирали не означава, че вие ще станете напълно информирани като вид. То означава, че за да бъде прехвърлен човешкият вид в една по-висша форма на съзнание, има един максимум и един минимум от промени, които трябва да настъпят, за да се създаде нов начин на действие. Тези промени ще въведат ново честотно ниво, от което всеки човек ще бъде засегнат по свой начин. Процесът може да се сравни с раждането на едно ново слънце във вашата атмосфера. Тези 12 спирали определено не съдържат цялата информация на светлинно-закодираните влакна. Но образуването на дванадесетте спирали ще ви даде много като на човешки вид, един много по-широк поглед за това кои сте вие."

bottom of page