top of page

ВЛИЯНИЕ НА ВЪНШНОСТТА



"Каквото и да се говори, нашата външност винаги ни занимава едва ли не на първо място поради факта, че именно благодарение на нея често става изборът на действията по продължаването на рода, което на свой ред е най-главният стремеж, заложен в нас от природата. Само падналите духом хора престават да обръщат внимание на външния си вид, което говори за тяхната неспособност за жизнена конкуренция, за слабост. Разбира се, от този списък трябва да изключим някои хора, основно мъже, които могат много силно да се концентрират върху нещо, така че за тях престава да съществува всичко друго.

Но ние често се стремим не само към задоволителнавъншност, но и към определен идеал. Много често имаме проблеми с външния си вид, например излишни килограми или някакви вродени недостатъци. Това силно ни тревожи исе стараем по всички възможни начини да се борим.

Има много методи за коригиране на външния вид на човека, на тялото. Нещо може да бъде променено в добра посока с помощта на диета. За друго не може да се мине без мъчителни тренировки. В някои моменти искаме да решим проблемите си с лекарства, което рядко минава без вреда за здравето на организма, макар че дава бързи резултати. В други случаи помага само намесата на скалпела. Твърде често хората използват едновременно всички възможни средства за достигане на целта.

Но съществува още една възможност да си въздействаме физически - чрез аинг. Като се намираме във вътрешния свят, ние имаме възможност да въздействаме върху физиологията отвътре, направо от самия мозък.

За тази цел във фазата трябва да програмирате тялото си с нужните промени, като измените постоянното си астрално тяло, създавайки нов модел, към който се настройва организмът. Мога уверено да твърдя, че по този начин могат да се променят не само меките тъкани, но и костните. Може да се въздейства дори върху ръста. Разбира се, това не елесно за постигане, но с всяка следваща тренировка вие ще бъдете все по-близо до целта. Във фазата има още едно оръжие срещу затлъстяването - храната. Там можеш да ядеш колкото си искаш, без това да влияе върху килограмите, а в същото време е задоволена потребността от вкусови усещания.

Има и друг път към това. Той се изразява в непосредственото въздействие върху хормоналната система и физиологичните процеси. Фактът, че това може да бъде ефективно, се доказва от реалността на различните усещания в ОИТ. Те се взимат отнякъде. Това е свързано с някакви процеси в организма. И освен това комбинацията от чувства могат да предизвикат промени в хормоналната и физиологичната система. Например ако в някаква ситуация изпитвате стрес, в организма ви започва да се отделя адреналин, независимоот това в какво състояние се намирате: будно, спящо или ОИТ.

Ако смятате, че на организма ви не достига тестостерон, можете да го увеличите в кръвта си чрез оит по два начина: първо, да моделирате изпълнението на някакво свръхтежко действие или упражнение (например клякане с тежка щанга) с всички съпътстващи усещания, тъй като по време на пренатоварването става неговото отделяне; второ, както е доказано от учените, след полов акт в кръвта постъпва голямо количество хормони (при мъжете и при жените - различни), ето защо очевидно е, че преживяването на същото действие в ОИТ ще доведе до същия резултат.

С аналогични на този принцип действия вероятно може да се оказва въздействие върху която и да е част на организма.

Преди време тази възможност на аинг играеше за мен голяма роля, когато още нямах мечтаното спортно телосложение. Аз се стараех да увелича хормоналното ниво или степента на усвояемост на храната от организма и това частично ми помогна. Струва ми се, че при определени тренировки и изследвания е напълно реално да се замени с аинг дори пластичната хирургия. Човечеството просто още не е достигнало до това."

bottom of page