top of page

АНГЕЛИТЕ В НАШИЯТ ДОМ

"КАК ДА ИЗПЪЛНИМ ДОМЪТ СИ СЪС АНГЕЛИ

Енергията на нашият дом зависи само от вас. Никой не може да я измени без ваше разрешение. Ако вашта аура слаба и повредена, това означава, че вие поделята вашата сила с някого – веднага укрепете аурата си. Хранете се добре, активно се занимавайте със тренинги за саморазвитие, вземайте верни решения, визуализирайте образи на това, което искате и общувайте с ангелите от различен ранг.

Всеки ден, когато вие мислите или говорите за ангелите, за архангелите или учителите, във вашата аура прониква тяхната енергия.

Имайки силна и чиста аура, вие можете да привличате към себе си хора, които ще поддържат вашите решения и планове.


КАК ДА ИЗЧИСТИТЕ СВОЯ ДОМ

За да направите вашият дом привлекателен за ангелите, първо се освободете от всичко ненужно. Съберете излишните неща. Изчистете и измиите всичко. При необходимост променете интериора.

Отворете прозорците, за да се избавите от старите енергии и да влязат нови. Това е много важно да се направи, особенно ако е имало изказани неприятни думи и обиди.

Изчистите помещението с помоща на тамян, като го поставите във всеки ъгъл в дома. Нека във всяка стая висят камбанки, те разрушват тяжката енергия.

Изхвърлете всички вестници и списания с реклами и ниски вибрации – те излъчват лоша енергия. Растенията с малки листя, такива, като папрати, унищожават всички негативни образования.

Призовете сребристо-виолетов пламък и визуализирайте как той изпълва вашият дом.


КАК ДА НАПЪЛНИМ СВОЯТ ДОМ СЪС СВЕТЛИНА

Купете или вземете от познати книги, които излъчват Светлина. Изображения на стената, които също излъчват определена енергия. Красиви фотографии на пейзажи, светии и светлинни учители, жизнерадостни деца, животни – всичките изпълват пространството със Светлина.

Ангелите обичат цветовете, затова във вашият дом поставете завеси и покривки с ярки цветове. Изпълнете пространството с различни цветове.

Съзвайте си олтар, сложете на него свещи, кристали, красиви предмети, изображения и статуетки на светии и Възнесени учители. На ангелите несъмнено ще направи впечатление вашата ежедневна молитва, произнесена в този ъгъл при запалена свещ.

Медитирайте, молете си и танцувайте в пространството изпълнени с радост и Светлина.


ЛЮБИМИ ЗВУКОВЕ НА АНГЕЛИТЕ

Ангелите обичат и биват привличани от класическата музика и прекрасните съчинения на новата епоха, написани в името на мира и хармонията. Обучат звъна на стъкво и тибетски чаши.

Ангелите обичат смеха. Нека в домът ви винаги има радостни приятели и роднини, тогава ангелите обезателно ще ви посетят. Пейте често красиви или духовни песни и вашият дом ще стане още по привлекателен за посланниците на светлината. Напявайте имената на Господа, мантри или звуците «о» и «а». Нека пеенето ви носи щастие. Беседи на духовни теми и добри изказвания за други хора гласно също привличат ангелите.

МЕДИТАЦИЯ, ПРИКАНВАЩА АНГЕЛИ ВЪВ ВАШИЯТ ДОМ

1. Убедите се, че в избраното за медитация масто никой няма да ви безпокои

2. По възможност усилете енергетиката на мястото с помоща на цветове, етерични масла, ангелска музика, която ви е по душа, красиви предмети и книги.

3. Седнете или легнете, гръбнакът изправен.

4. Визуализирайте, че сте пуснали корени: идващи от вашите крака и по този начин сте свързани със земята.

5. Отпуснете се и се абстрахирайте от външният свят. Огледайте се наоколо и благословете всички вещи и всички обитатели на вашият дом.

6. Затворете очи и визуализирайте, как вашият дом се изпълна с прекрасна златиста светлина.

7. Помолете, лъчът светлина да се спусне от ПървоТвореца към Земята, преминавайки през вашият дом. Мисленно ВИЖТЕ тази картина.

8. Поканете ангелите в своя дом.

9. Вярвайте, че те са редом с вас, вслучайте се в своите усещания.

10. Поблагодарете за тяхното посещение и обещайте им, че ще пазите енергията и Светлина, с които те ви обкръжиха и изпълниха вашият дом.




(с) Дайана Купер "В окружении Ангелов"

bottom of page