top of page

ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ ДУШИ

Знаете ли, че вие сте специални души, които са решили да се инкарнират на Земята и че сте малко? Знаете ли, че вие сте елитът? Знаете ли, че сте били специално обучени и надарени със специални способности? Защото само специални същества могат да се заемат с такава работа - да се въплъщават на Земята отново и отново, разделяйки се на части и поставяйки ги в биологична обвивка. Защото само най-смелите и високо организирани същества могат да се

стремят да намерят любов в свят, в който не е имало любов, да намерят мир в свят, в който е нямало мир, да намерят мир там, където е нямало мир. В мрака на материалността нямаше любов, нямаше мир, нямаше мир - преди теб. Носиш всичко на Земята. Носиш всичко това в душата си. И няма друг начин да създадем всичко това на Земята, освен един – като първо го открием в себе си.

Всичките ви страхове, и всичките ви чувства на вина, и чувството, че сте недостойни - вие трябваше да преживеете всичко това в старите енергии, когато все още трудно можехте да се откриете към Бога вътре във вас, когато само малцина успяха и това с гигантски усилия и понякога с тежки последствия. Ти живееше в мрак и не знаеше как да намериш любовта тук! И много от вашите въплъщения са изпълнени с болка и страдание и е имало много моменти, когато сте напускали въплъщението си твърде рано, защото сте изгубили смисъла да бъдете на Земята и не сте вярвали, че можете да промените нещо или дори не сте се чувствали достойни да бъдете тук. Мислите ли, че е било отдавна? Милите ли, че това е далечно минало, случило се някога и някъде – не тук и не сега? Мислите ли, че ако всичко това е забравено и вече не ви засяга? Не, скъпи мои. Не е някога и някъде, не е отдавна. То е тук и сега. Защото всички ваши превъплъщения всъщност са тук и сега. В света на Духа времето не е линейно. В света на Духа преражданията не следват едно след друго. Те съществуват едновременно. И всички ви влияят едновременно.


Всичко това изобщо не бива да ви сплаши или да ви потопи в чувство на безпомощност и безнадеждност. Казвам това, за да можете да го осъзнаете - и да го промените. Да, не сте могли да промените това в продължение на хиляди години, но сега можете! Защото нови енергии са дошли на Земята. И за вас стана по-лесно да промените старите модели на болка и страдание към концепцията за любов и милост. И сега влязохте точно в такова свое превъплъщение – коронното превъплъщение! – от което можете да контролирате всички други прераждания. Можете да промените тяхната енергия, въпреки че доскоро тя не беше достъпна за вас.

bottom of page