top of page

ВИЕ И ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ



"Вие живеете и преуспявате сред една много сложна мрежа от масови съгласия, които поддържат и дефинират земното съществуване такова, каквото го познавате. В тези рамки на масови вярвания вие притежавате свободната воля да избирате своите мисли и да преследвате идеите, които най-добре резонират с вашите лични стойности. Вашите преживявания във външния свят съответстват пряко на вашия вътрешен свят на мисли, чувства и желания, които са фините лични дейности на които са изградени вашите вярвания. Вие ще се окажете на точното място в точния момент - ако това е вашето вярване, и всичко ще сработи прекрасно – ако това е вашето вярване. Да вярвате в своята лична безопасност и в това, че живеете в доброжелателна мултивселена е много изгодно в случай, че желаете да живеете в мир и хармония. Когато се натъкнете на някаква ситуация в ежедневния живот, вие в действителност проектирате своите вярвания върху събитието, оцветявайки онова, което желаете да видите посредством вярването. Вие винаги интерпретирате реалността. В действителност, вие сте пионер, подготвящ пътя за една нова интерпретация на реалността, и както стръкчето израства, проправяйки си път към слънчевата светлина чрез слоевете от по-гъста материя, така и вие оказвате натиск върху невидимо укрепения таван на невежеството, където ограничението властва, а негативните вярвания са се превърнали в неоспорими факти. Когато милиарди хора започнат да поставят под въпрос самата природа на творението, като виждат през определеното очарование на живота на Земята, тази масова преоценка ще отдели външния блясък на ограничаващите вярвания, които вече не поддържат вас или вашата култура. И, както можете да си представите, това дръзко ново съзнание създава масивен натиск върху преобладаващата парадигма от вярвания, които управляват вашия живот.

Вие сте напоени със съзнание, тоест - със способността да бъдете наясно - и въпреки всичко, това не означава непременно, че вие сте съзнателно осъзнати по отношение на всичко, което създавате. Вярванията са сложно нещо; в основата си те са споразумения за реалността, които вие приемате и поддържате без да ги поставяте под въпрос. Когато конфронтирате себе си и срещате своите вярвания, мислите и чувствата могат да се обелват като слоеве стара боя, или могат да се озоват пътувайки през вътрешни черни дупки и извън външната страна, пътешествайки през части от себе си, за които никога не сте знаели, че съществуват. Отново ще повторим, че вашето фокусирано намерение е вашата лична златна мина и докато се учите да цените и използвате това вътрешно богатство, вие можете да укрепите себе си за пътешествия както във вътрешните, така и във външните светове. Къде и как прекарвате своята енергия е изключително важно при разбирането на това как изграждате своя живот. Вие капитанът на своето внимание ли сте, или сте тук само за пътешествието? За няколко момента центрирайте себе си посредством своето дишане и визуализирайте златни спирали от енергия как се вливат във вашето тяло, като отправите своето внимание дълбоко във вашия вътрешен свят.

Докато седите в центрираната тишина, помислете над това, че за да заредите със сила своя живот, вие трябва да го проучите. Животът е богат и изпълнен със символично значение и отдаването на почтителна значимост на всичко на което се натъквате в живота, ще ви помогне да разширите своя ум и да интегрирате своята идентичност и цел."

bottom of page