top of page

ВЕЗНИТЕ НА ВАШАТА ДУША



"Дълго време Висшите сили на Вселената изпращат съобщения до вас чрез различни хора във всички части на Земята и вече сте натрупали достатъчно информация за това какво се случва с вашата планета сега и какво трябва да направите, за да се движите напред паралелно с нея.

Процесът на преход изисква да сте концентрирани.

Сега всеки ще извърви своя собствен път. За да бъде по-леко извървян може да използвате следните практики.


Първо. Работете с лъча на светлината

Представете си, че от сърдечната ви чакра изригва лъч светлина, който бавно „сканира“ цялото пространство около вас и всичко, до което се докосне, мига веднага и започва да свети с Божествена светлина, зарежда всеки обект, всеки човек с благословената енергия на Светлината и Любовта , всяко дърво, трева, животно - всичко, което хваща окото ти.

Усетете как светът около вас се променя - как става магически, сияен, пълен с Любов.

Живейте с този Божествен лъч в сърцето си, споделете го със света, хората, природата! Направете го ваш постоянен спътник в живота, никога не се разделяйте с него!


Второ. Везни

Тази практика е създадена, за да балансира вашето състояние на духа.

От какво се състои тя?

Веднага щом почувствате, че поради ежедневните обстоятелства хармонията в душата ви е на път да се наруши, мислено се свържете с Божествената Везна. Всеки ще си я представи по свой начин, по силата на въображението си - основното е, че има две противотежести. И след това поставете проблема си от едната страна на Везните: недоволство, раздразнение, загриженост, страх - с една дума, онези неща, които ви лишават от мир и хармония, а от другата - вашата Божествена любов. И ще видите колко бързо тя ще надвиши всичките ви страхове и проблеми, ще ги погълне и разтвори без следа. И това предимство ще бъде толкова голямо, че везните ще паднат почти до земята.

Представете си тази Божествена любов, както ви казва сърцето - под формата на слънце, искрящ кристал, лотос цвете и т.н.

И когато овладеете тази практика, сами ще се изненадате колко рядко ще ви се наложи да я използвате, колко неусетно ще бъдат балансирани страните на вашата Божествена Везна и ще живеят само във вашето въображение като символичен атрибут на хармония и мир."


Архангел Метатрон

bottom of page