top of page

Оздравителни кризи – наподобяват силно изчистващите




Свързано е с това, что след изчистването започва увеличаване на вътрешните резерви на енергетиката и става изравняване на процесите. Нарастването на силите на организма започва да коригира всички функции и да премахва болезнените огнища. В такива моменти на повърхността могат да се появят всички симптоми на болестта, които са Ви причинявали болки. Може да ви се стори, че неочаквано , на фона на общето добро самочувствие, «изведнъж» става влошаване на здравето.Това не е нищо друго, освен проявата на изхода на болестта от тялото.

Вие можете да считате, че отдавна сте се избавили от заболяването, но практически следите на тези болести остават в организма. Някои болести могат да отминат за няколко дни, но други – за няколко седмици. Изобщо, колкото повече сте боледували, толкова по-сериозни са заболяванията, толкова по-дълга ще е терапията и толкова по-сериозни могат да са кризите. Но в крайна сметка Вие постепенно ще си възвръщате здравето, силите, ще настъпи общо обновление на органите и на организма като цяло.

Така например, въздействието върху пациент със заболявания на кръвта е съпроводено практически винаги от повишаване на температурата, язви по тялото. Желателно е при това температурата да не се сваля, а да се прави по механичен начин (разтриване със спирт, оцет, студен душ, вана). Изцелението на кожните заболявания се съпровожда със силни обриви, които се увеличават по размер и разпространяват. Постепенно поразената област намалява и кожата се възстановява напълно. Много добре помага в тези случаи външното използване на заредена вода.

При въздействие върху пациенти със заболяване на Централната нервна система/ЦНС/ и психически (при епилепсия) в повечето случаи става дума за повишени нива на припадъци. При тази форма те стават по нарядко и постепенно отминават без отключване на съзнанието.

При резорбиране на всички новообразования (както и камъни) за сметка на намаляване на плътността в началото винаги се увеличава силно обема. Резорбирането на миомата практически винаги се съпровожда с незначително кръвотечение. Хемороидите при лечение обикновено се възпаляват и кървят.

Нормализирането на теглото става за сметка на избавяне от страхове, нормализиране на астралното тяло, хормоналния фон и обмяна на веществата. Процесът е продължителен, но при постигане на определения резултат може да се говори за неговата стабилност. При това кожата се опъва и става общо подмладяване на организма. За постигане на резултат е необходимо да се съблюдава хигиена на хранене: да не се яде през нощта, да не се яде висококалорийна храна, де не се пият газирани нахитки, да се употребяват не по-малко от 3 литра течности в денонощие (тази норма е за възрастни), да се яде по едно и също време.

Всички гореизброени кризи могат да протичат в различна последователност, а понякога и всичко да става наведнъж, но това не е така страшно. Важно е в такива моменти да разберете какво се случва, в края на краищата – касае се за вашето собствено изцеление.Ето защо, колкото е по-дълга терапията, толкова по-големи ще бъдат резултатите.

Има още един вид криза - кризата за коригиране на реалността.

Коригирайки една или друга негативна страна на Вашата личност, избавяйки се от едни или други негативи емоции, Вие променяте своята съдба и обикновено след като терапията отмине Вие можете да започнете да преработвате ускорено различни ситуации от своя живот. И затова бъдете особено внимателни към събитията, случващи се с Вас в този промеждутък от време. Често те показват грешки, които е нужно да се разберат и преразгледат.

А понякога Висшите Сили са принудени даже да разрушат това, което имате понастоящем, Вашата действителност понастоящем, за да си изградите нова, отличаваща се кардинално от предишния живот. Да се обиждате, гневите, ненавиждате в такива моменти е много опасно! Това се отразява моментално на Вашето здраве и може да сведе до нула целия Ваш и наш труд .


ОЧАКВАЙТЕ скоро нашите нови програми за здраве, красота, духовно развитие, успехи в бизнеса, хармонични отношения и др.


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page