cosmoenergy, sinergoetika, chakra, reiki, seminars, karuna, mandala,orgonate

 „Който е в Любовта,

той е в Бога и Бог е в него, защото Бог е Любов“.

reikibg, cosmoenergy, karuna, kundalini

 

"Потърси в себе си кристалния източник на своята душа, и ще разбереш, че цялата тази материална действителност – коли, апартаменти, вили, положение в обществото – всичките тези материални блага, за достигането, на които изразходваш целия свой съзнателен живот, всичко това ще се окаже прах. Прах, който в този източник моментално се превръща в нищо. А животът отминава. Животът, който можеш да използваш за своето трансформиране в безкрайния океан на Мъдростта. Какъв е всъщност смисълът на живота! Някога замислял ли си се? Висшият смисъл в живота на всеки индивид, това е опознаването на своята душа. Всичко останало е временно, отминаващо, накратко прах и илюзия. Единственият път към познаване на своята душа е чрез вътрешната Любов, чрез нравствено очистване на своите помисли и чрез абсолютната твърда увереност, че си способен да достигнеш тази цел, т.е. чрез вътрешна вяра... Докато в теб искри животът, никога не е късно да се опознаеш, да откриеш в себе си своето начало, своя свят, живителният извор на душата. Въведи ред  в себе си и ще разбереш кой си всъщност."

 

"Младият Войн: Аз намерих нещо много по-голямо. По рано моя ум се ограничаваше само с телесните желания, сега той е — безграничен в познанието на духа. Най-могъщата власт и цялото злато на света бледнеят пред това, както прахта под нозете на пътника. А пътника не се интересува от прахта, той е погълнат от това, което се разкрива зад хоризонта след всяка една негова стъпка“.

Космоeнергетиката в нейният нов вид квантови честоти е  бъдещето, в развитието на човека и Земята.

Като начало нека разберем, какво е Космоенергетиката. Това направление се е появило в Индия, счита се, че  датира от 2000 години. През този период методите на това учение се прилагат успешно на практика. Следва да се отбележи, че самостоятелното изучаване на тайните на Космоенергетиката, независимо от това, колко литература сте прочели по дадената тематика, не се получава, за това е необходим наставник, който вие можете да намерите в нашия Център по Космоенергетика и духовното развитие „Илла-Ха”.  
Тук вие можете да се обърнете не само с цел обучение, но и за да поправите физическото, но и духовно духовното здраве. Това обучение не е свързано с биоенергетиката и екстрасенсориката. Най-често хората, които практикуват Космоенергетика, се считат за народни лечители , но това е погрешно схващане. Те са само вид проводник , а лечението на заболяванията и изцеляването на душата са "странично действие" от работата с енергията на космоса с цел духовно израстване. Енергийните  информационни  потоци  на Космоса коригират аурата на човека, в  следствие на това се подобрява обмяната на енергийните процеси мужду човека, Земята и по този начин в цялата Вселена. Следва да отбележим, че за Космоенергетиката е характерен  комплексният подход към лечение на човека.

За информация относно семинарите, сесия за интуитивно четене и други възникнали въпроси свържете се с нас !

© 2014 Българска Академия Рейки и Космоенергетика.. Сайтът е създан на Wix.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now