top of page

Космоенергетиката - един нов поглед



Като начало нека разберем, какво е Космоенергетиката. Това направление се е появило в Индия, датира от 2000 години. Счита се, че през този период методите на това учение се прилагат успешно на практика. Следва да се отбележи, че самостоятелното изучаване на тайните на Космоенергетиката, независимо от това, колко литература сте прочели по дадената тематика, не се получава, за това е необходим наставник, който вие можете да намерите в нашия Център по Космоенергетика и духовното развитие „Светлина”.


Тук вие можете да се обърнете не само с цел обучение, но и за да поправите не само физическото, но и духовно духовното здраве. Това обучение не е свързано с биоенергетиката и екстрасенсориката. Най-често хората, които практикуват Космоенергетика, се считат за

народни лечители , но това е погрешно схващане. Те са само вид проводник , а лечението на заболяванията и изцеляването на душата – енергията на космоса става след настройването на пациента на енергийно ниво. Енергийните информационни потоци на Космоса коригират аурата на пациента, след ова става подобряване на обмяната на енергийните процеси между човека, Земята и по този начин в цялата Вселена. Следва да отбележим, че за Космоенергетиката е характерен комплексният подход към излекуване на човека.


Той се базира на знанията, които нито един научен работник не провергава: човекът сам по себе си представлява микрокосмос, в който има место за енергиен обмен между него и обкръжаващата го Вселена.В Космоенергетиката съществува също понятието информационно поле, съхраняващо информация за всички съществуващи космически тела в пространството, включително за всички етапи на еволюцията им.


Някои хора се отнасят с известно предубеждение към Космоенергетиката, предполагайки че тя е само мит. Други я свързват с нещо свръхестествено. Всъщност тя е учението, че всички ние се явяваме микрочастици от Вселената, които взаимодействат помежду си с помощта на енергийните потоци.



Нов поглед към енергийното лечение, към живота, към личностното развитие.




Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page