top of page

Промяната на Чакрите




Всички ние имаме нови развити чакри и те частично са дошли отвън в нашето тяло. Има „стая” за тях, частично, защото другите чакри са се придвижили надолу в нашето тяло. Там те заедно са образували нови обединения. Когато старите места на старите чакри са се опразнили, новите чакри са могли да навлезнат. Например чакрите, които са били над нашата стара Коронна чакра и са се придвижили надолу в нашето тяло. Сега те са се установили там, където обикновено е била нашата „стара” Сърдечна чакра.

Чакрите могат да правят това така, че да се срещат винаги с новите, все по-високи земни енергии на повърхността на глобуса. Чакрите, които са се намирали под нашата стара Основна чакра, в същото време са се стремили да се изкачват нагоре в тялото и в нашите крака. Това е така, за да могат те да се придвижат все по-нагоре с все по-висшите божествени енергии. Енериите от Небесата и Земята сега се срещат в нашата голяма Сърдечна чакра.

Нашите седем основни чакри /осем, вкл. Тимусната чакра/ сега са компресирани, за да се присъединят към обединения /възли/, които имат същите цветове, както и преди това:

  • Старата Коронна чакра, Третото око и Гърлената чакра са сега обединен възел там, където обикновено е бил Слънчевия сплит. Там е нашата сила, по-голяма отколкото когато и да било и със спиритуалност и контакт с висшите, като част от него. Нашето Висше Аз има место вътре в нас.

  • Старата Сърдечна чакра и чакрата на Слънчевия сплит са заедно в един възел и се намират в старата чакра на Стомаха. Това придава по-голяма сила на Любовта и по-голяма сила въобще. Това придава верно чувство да можеш да преценяваш ситуациите и повече самочуствие.

  • Старата чакра на Стомаха и старата Основна чакра са в едно в по-забележимвъзел там, където обикновено се намираше Основната чакра. Ние чустваме нови вид любов и нашияг сексуален живот процъфтява. Ние ще имаме повече нови любовни начини да изразяваме страстта и да изпитваме сексуални чувства.


Ние имаме нова Тимусна чакра, която се намира между врата и сърцето. Ние имаме нова Гърлена чакра, по-голямо Трето Око и накрая, но не на последно място, огромна нова Коронна чакра. Ние също имаме нови чакри в долните части на тялото, които се намират в двата крака. Една в коленете, наречена Коленна чакра и една под краката, наречена Крачна чакра. Ролята и значението на Ръчната чакра ще е нещо, което ще се разкрие по-нататък.





Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page