top of page

Кои са Духовните Водачи?



Духовният водач е същност ,която е преминала в духовното ниво на съществуване.Водача ни предоставя ръководство и подкрепа от която се нуждаем, за да продължим нашата духовна еволюция.Ние не сме сами и не трябва да вървим през това физическо съществуване сами ,защото Водачите са тук за да ни помагат.Те могат да ни асистират да получим разбиране за нашите кармични уроци от този жизнен цикъл.Водачите с любов ни подбутват и водят в нашето пътешествие.

Те са най-големите ни приятели отатък завесата ,които ни помагат в тази инкарнация .Те могат да вдъхновят творчество,да дадът защита,да ни помогнат да постигнем изобилие,прозрение , информираност и комфорт в тъмните часове на душата.

Тези високо еволюирали Духовни същества виждат нещата от по- висока перспектива ,защото са по-просветени от нас и поради това , както и заради техният опит те могат да ни дадът прозрение и напътствие в нашето пътешествие ,което е безценно за нас.Има различни видове Водачи и всеки Водач има различна роля и отговорност .Водачите отговарят за изпълнението на нашата Духовна Мисия.Опознаването на вашите Водачи и установяване на комуникация с тях е най-важното нещо ,което можете да направите за усилване на своите интуитивни способности.


Ето няколко вида Водачи, които е най-вероятно да срещнете когато предприемете това пътуване:


Водач на Радостта

Този Водач ви помага да се докоснете до хумористичната страна на живота.Той ще направи неща за вас ,за да внесе веселие в живота ви , както и да постигнете голям баланс в области от вашия живот като почивка и труд.


Защитник / Индиански Водач

Ще пази негативните същества надалеч от вас и може да действа като Ангел Хранител .Те често са Духове на Американски Индианци.Често ще ви предупреждават мислено за опасност преди да преживеете ситуацията ,но няма да ви предпазят като умишлено направят нещо ,което не е във ваш интерес.Те често ви предпазват от неволни наранявания на тялото.


Пазач на Вратата/Пазач на Портата Водач

Този Водач оставя само позитивни духове във вашето вибрационно поле.Те пречат на негативните духове да навлезнат в енергийното ви поле.


Водач Философ Учител

Работи с вас за увеличавне на интелектуалния и мисловния ви процес.


Мастер Тичър /Учител

Този Водач е някой ,който е високо еволюирал в сравнени с вас.Той кординира вашите уроци от тази инкарнация с другите Водачи.Ще ви помогне за мастерство ,овладяване на задачите ви в този живот. Водач Професор

Ще ви помогне в ученето ,обучавнето и събиране на познания и мъдрост .Може да помогне във всяка област на бизнеса, кариерата,целта,финансовия бюджет,носи помощ и асистенция.


Водач Куриер

Този Водач ще занесе съощения за други в астралния план и ще ви помогне да си спомните каквото е нужно .


Водач Алхимик

За подържане на химическия баланс във физическото тяло.


Водач Доктор

Тези Водачи са Доктори или Духовни лечители ,които са се прераждали на Земята и могат да ви помогнат във всеобхватни области касаещи физическото здраве.Те могат да ви осигурят духовно лечение и да се освободите от всякакви нежелани негативни енергии или състояния.


Водачи Лечители

Този Духовен Водач е отговорен за вашето добро духовно състояние и ще работи с вашия Доктор и Алхимик за балансирането на всички нива от вашето същество.


Духовен Пратеник

Този Водач ще взима и доставя съобщения от голяма важност и с високо духовно естество.


Присъстващ Водач

Това не е Водач ,който е винаги около вас или с вас ,защото работят с много души.Те идват когато любим човек ,който е преминал отвъд желае да комуникира с нас,но има много слаби вибрации или връзки.Присъстващият Водач ще повдигне вибрацийте на душата ,за да се осъществи комуникацията.


Приятели и Роднини на отвъдната страна

Това обикновенно е човек ,който ви е познавал в този живот .Те са роднините ,които ви помагат във вашето пътешествие и могат да служат като Пазители .


Възнесени Учители

Възнесеният учител е този ,който е имал физически живот на Земята но сега е е преминал в по-висок Духовен План на съществуване.През многото животи на посвещение и практика тези Висши Същества са изпълнили своята цел и мисия и са се възнесли обратно при Божествения Източник .Много от Възнесените Учители са избрали да останат свързани с душите на Земния План ,за да им служат и да ги напътстват.Възнесените Учители са истински и чисти учители на Божественото.Такива са Исус,Будха,Сейнт Жермен,Иларион,Кутуми и др.


Животински Дух Водач

Животните Водачи идват в две форми :физически пратеници и лични духовни водачи.Животните във физическия свят са тук за да ни донесат послания или да ни покажат в коя посока да поемем в нашето велико духовно пътешествие.


Светци

Това са тези които са живяли отдадени на служба на Бог и Земята.Те са извършвали чудеса,демонстрирайки тяхното мастерство над духовните принципи.


Ангели

Ангелите никога не са водели физически живот и са създадени като божествена благословия,за да бъдат пратеници и посланници на Божественото.


Архангели

Архангелите могат да бъдат на всички места по всяко време.Те не са обвързани само с един човек в определен момент.Тяхната енергия е чиста ,любяща и приемаща,вибрацийте им са изключително високи.Архангели са : Михайл,Рафаил,Гавраил,Уриел, Ариел,Задкиел,Чамуил,Метатрон,Гавраил



Ангели Хранители

Те са божествена експресия на любовта на Източника,които са натоварени да ни наблюдават и да се грижат за нас.Те са чиста безусловна любов.Ангелът Хранител носи само това ,което е за нашето най-висше добро.Те помагат,напътстват,закрилят и ни насърчават да бъдем Висша Експресия на нашата Душа.Те са с нас преди да навлезем в Земния план.Отдадени са на нас за целият живот– никога не ни напускат .Те ще бъдат с нас и когато напуснем Земното ниво.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page