top of page

АНОМАЛИЯТА НА ВРЕМЕТО


Времето се ускори. Първо си помислих, че това са мои субективни усещания. Забелязах, че през последните няколко години времето лети покрай мен с бясна скорост. Преди това, в допълнение към работата, успях да се погрижа за лични въпроси, без да се ограничавам в общуването с приятели и близки. Успях да се занимава с творчество и колекциониране. Успявах да ходя на спортни клубове, да посещавам хора и просто да се разхождам из града. Сега, въпреки многото съвременни технологии, които ни помагат да ускорим производствения процес, да го оптимизираме, компетентната логистика и управление на времето, не разполагаме с достатъчно време за себе си, за приятелите, за семейството и приятелите. Времето се ускори.

Нашите биоритми се губят и не са в крак с реалния ход на времето. През последните години започнах да забелязвам, че не мога да спя дълго време. Навън е тъмно, очите ви са готови да се затворят, а в главата ви има непрекъснат поток от мисли. Затова заспивам късно, но в същото време ставам рано. Събуждам се преди алармата и не мога да заспя. Въпреки че усещам, че тялото не е готово, то все още не си е отпочинало. Това се случва при възрастни хора. Те спят малко, страдат от безсъние и стават рано. Но това не е моят случай, защото все още съм в разцвета на силите си. По-късно, докато разговарях с приятели на тази тема, разбрах, че този проблем съществува не само при мен. Те споделиха с мен, че и те са преживели това. За да заспи, единият пуска релаксираща музика, а другият заспива само докато слуша телевизор. Колкото и да се опитвах да коригирам биологичните си сънища, нищо не се получаваше. Биоритмите ни не са наред.

Времето не е постоянно. Започнах да се чудя защо се случва това и какво се случва. И открих, че времето не е постоянна стойност. Съветският физик Алберт Виктор Вейник веднъж изложи хипотезата, че времето като физическо явление има материален носител. Той твърди, че Земята застарява, интензивността на процесите върху нея се забавят, поради което реалният ход на времето започва да се ускорява. Бяха проведени редица експерименти, които показаха, че времето не е постоянно в различни части на Земята. Някъде тече по-бавно, някъде по-бързо. Времето не е постоянно.

Човешкият биологичен ритъм не съответства на 24 часа. В различно време различни учени са провеждали изследвания за изучаване на човешките биологични ритми. Подобни изследвания са проведени в условия на „времева изолация“. През последните години бяха проведени няколко сериозни експеримента, въз основа на които учените стигнаха до извода, че човешките биоритми не отговарят на 24 часа. По време на експерименти редица доброволци са развили 48-часов дневен ритъм на бодърстване и сън след няколко дни (36 часа бодърстване и 12 часа сън), без никакви последици за здравето. Оказва се, че човешкият биологичен ритъм не отговаря на 24 часа?

Ускорението на времето зависи от гравитацията. Когато нашата планета беше в начален стадий, нейното въртене беше по-бързо. Така че един земен ден е продължил само 2-3 часа. Но с раждането на Луната скоростта на въртене на Земята започна да намалява. Тъй като гравитацията на Луната забави въртенето. Постепенно, поради увеличаване на орбиталния импулс, сателитът се премества все по-далеч от Земята и следователно скоростта му на въртене намалява. Този процес продължава и до днес. В течение на един век денят се увеличава с 1/500 от секундата. Гравитацията влияе върху ускоряването на времето.

Вибрациите на Земята са се променили. Има предположения, че през 2012 г. Земята е преминала в нов етап на еволюционно развитие, вибрациите на нейното енергийно поле са се променили. В интернет можете да научите повече за резонанса на Шуман. Само накратко ще обясня какъв е смисълът. Резонансът на Шуман се състои от няколко величини. Учените смятат този с най-голяма амплитуда за основен. Те му придадоха голямо значение и го взеха за основа. Но наскоро започнаха да се случват невероятни промени с малките вълни. Тяхната амплитуда е станала по-голяма и скоро може да настигне базовата честота. Тоест честотата на вибрациите на Земята се е увеличила и продължава да расте. Повече информация за резонанса на Шуман можете да намерите тук. Тъй като се оказваме под въздействието на енергийното поле на Земята, всички тези промени във вибрациите се отразяват много силно върху нас. Сега си спомнете календара на маите, който според изчисленията на учените завършва на 21 декември 2012 г. Може би краят на календара не е краят на света, а просто преходът на Земята към нов етап на еволюционно развитие? Промени във вибрациите на Земята, промени във времето и евентуално пространствени промени.

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

ВЪЗВИСЕНИТЕ УЧИТЕЛИ

Възвишените Учители, са учителите на човечеството. Те учат на пътя на всепобеждаваща победа, чрез който душата може да се съедини отново с Висшия Аз. Възнесените Учители учат чрез пример, а не само с

bottom of page