top of page

Название и характеристика на честотите от Сребърният Блок


Сребърна светлина - работа с отрицателната родова карма, кармични възли, каналът прави мислите чисти, работи за защита, увеличава интуицията. С него може да се зарежда вода. С тази честота се започва посвещението в останалите честоти от Сребърния Блок.

Подробно описание на честотата Сребърна Светлина:

"Сребърна Светлина" - мощен светлинен и преобразуваща канал! Човека става носител на светлината, носител на светлината на по-високите измерения. "Сребърна Светлина" преобразува, тя натрупва светлина във всички фини тела, получени по време въплъщението. Тя работи във всички многомерни структури.

Благодарение на действието на "Сребърна Светлина" се получава "изсветляване" и преобразуване на всички негативни преживявания! Канала позволява да премине по пътя на пречистване и одухотворяване меко поради алхимията на трансформация на по-ниските вибрации в по-високи, тоест, без обостряния, разработки и негативни прояви. Човек трябва да бъде с отворено сърце и душа, за да бъде приспособен към божественото.

"Сребърна Светлина" работи с първопричините и придобития опит от всички прераждания! Той облекчава родовите линии! Благодарение на пречистването на икономията на енергия, мощно се повишава нивото на вибрации и допринася за по-нататъшното възнесение.

Каналът ще работи за всеки по различен начин, в зависимост от нивото на пробуждане и одухотворяване на съзнанието. При добра наработка на канала, енергийните потоци постъпват много мощно. "Сребърна Светлина" помага за премахване и осъзнаване на всички първопричини за явленията, ситуации, блокажи, заболявания, които имате в живота си. Ако не се работи с нещо конкретно, енергията сама знае какво да прави.

При работа с каналът може да използвате утвърждения за освобождаването от различни клетви, обети, конкретни негативни преживявания и т.н. Необходимо е да слушате себе си и това, което ви подсказва каналът, и тогава да изберете нужното за изцеление. За да работите правилно, че е необходимо да се пристъпи към разбирането и осъзнаването на това, което се случва. След сесията, желателно е да се изпълните с енергия която носи ЛЮБОВ. "Сребърна Светлина" възможно е да се работи по изчистване и преобразуване на целия опит, придобит в рамките на определен период от живота (време). Ако не сте осъзнали всички "уроци", получени през този период, и не сте получи желания опит за душата, е необходимо да бъдете подготвени за факта, че по време на работата с енергията проблемите ще изплуват във вашето съзнание и вие ще ги освободите и преобразувате в "Сребърна Светлина".

Действие на канал "Сребърна Светлина":

Мощно избистряне / изсветляване на енергетиката

Избавление от негативното

Избавление от тъмните огнища

Избистряне/ изсветляване на Рода и Кармата на рода

Носител на Светлината и повишаване на вибрациите

Преобразуване на негативния опит

Разбирането и елиминиране на основните причини за ситуации, блокажи, болести и т.н.

Изясняване и пречистване на определени периоди от живота

И още много други .. "Сребърна Светлина" осветява и преобразува целия опит и натрупването от последните превъплъщения, например:

Всеки неизлечим опит:

Клетва, договори, споразумения, магически печати, проклятия и т.н. и т.н. (Ако искате да получите определен опит и разбиране, то каналът ще ви покаже какво трябва да се изчисти) Смъртни преживявания, предсмъртни състояния, страдание от насилие, тежки травми на душата.

Сребърен Плащ. Канал за лични защита. Предпазва от негативните ефекти на всяка форма. Каналът за себе си може да бъде открит с инсталацията: нека да ме покрие плаща за всяко отрицателно въздействие, негативната информация от всякакъв вид (ще функционира до 3 месеца). Задължителна наработка на канала в продължение на една седмица. За една седмица плаща се враства в тънкото тяло и започва да работи автоматично. Защитава от същности. Информация канал.

Сребърен Плащ може да се открива и за други хора в случай на енергийни атаки срещу тях. В този случай, защитният плащ се открива в продължение на 1 час и след това се отстранява, ако искате по-голяма защита, отворете канала за лицето отново. Работа с канала за други хора няма ограничения. Не използвайте дълго.

Сребърен Плащ защитава всички чакри и фините полета. Същностите при контакт със Сребърния Плащ получават изгаряния и човека става безинтересен за тях. Когато е затворен плаща, човек става невидим за тъмните сили. Ако с вас се опитва да работи магьосник, то образът на защита е огледало, т.е. негатива се връща обратно. Тази защита е в пъти по-мощна и ефикасна от съществуващите до сега в Космоенергетиката. Максимална самозащита!

Сребърен Сърп. Каналът работи по изчистване на помещения (апартамент, къща и т.н.). След отваряне работи автоматично, до пълно пречистване на пространството. Сребърен Сърп може да се отваря дистанционно за всяко пространство и съоръжение. Коси надолу всяко зло, всичко отрицателно, "енергия плевели." Носи защитна функция. Блокира геопатогенните зони.

Цел - преобразуване на енергията на цялото пространство на Земята.

Премахва некротичните зависимости, негативните свързаности от миналото и от бъдещето. Работи за унищожаването на всички енергосъщности (наземно и космическо пространство).

Подробно описание:

"СРЕБЪРЕН Сърп" - най-мощният за изчистване канал с радикални действия. Неговото предназначение- трансформация на енергията на цялото пространство на Земята. Областта за прилагане на канала е много разнообразна.

Мото: "Премахване на всичко и на всички нива, за пълно пречистване". Посвещаването в този канал, препоръчваме да е един от първите.

Когато се работи е необходимо да се действа последователно и точно. Необходимо е също така да бъдем внимателни по отношение на намеренията и заявки в процеса на сесията (можете да се прекалява). След работа, не забравяйте да използвате канала за запълване и хармонизиране на енергиите. Канал изчиства всичко неприсъщо във всяка форма и всяка сила, а именно:

• Премахва некротичните привързаности, връзките с по-ниските светове, цялата некротичност.

• Унищожава енергосъщностите от всякакъв произход (земен, космически и т.н.)

• Изчиства от магически въздействия, внедрени програми, проклятия и т.н.

• Изчиства от всякакви импланти и чужди внедрявания

• Висока ефективност в сеансите на екзорсизъм

• Премахване на привързаности, ефирни вериги, заключвания, връзки с всякакви предмети, хора, събития, и така нататък.

• Премахва негативното свързване към миналото и бъдещето

• Премахва негативните връзки с обществото на всички нива

• Почиства и изчиства негативните връзки по родовите линии

• Почиства енергийно съдържание на аурата от всичко чуждо и чуждо родно

• И още много други ...

Уникално действие на канала за изчистване на стаи, помещения и обекти. Можете да работите с каквото искате и на всякакво разстояние. Особено ценно е, че при инсталиране на канала до "пълно пречистване", каналът функционира независимо и автоматично до завършване на пречистването. Не се изисква Вашето участие. Тази настройка може да се използва за пречистване на всичко (с изключение на директно отваряне върху човек или лечение - каналът е твърде силен за това). Използвайте канал "Сребърен Сърп" за почистване на помещения, пространства, предмети и др.:

• Почиства от всички енергоинформационни отломки и енергоспестяване

• Изчиства целия негатив, "енергини плевели," чужди внедрявания

• Изчиства от всякакви зли духове и есенции

• Блокира и затваря портали

• Блокира и изчиства всички магически въздействия, програми, и т.н.

• Има защитна функция (което е много важно)

• Блокира геопатогенните зони

• И още много други ...

"Сребърен Сърп" оказва съществена помощ в междуличностните отношения. Той помага да изчистите всичко отрицателно в отношенията между хората и полевите взаимоотношения / взаимодействия между тях. Полеви връзки или взаимодействия, това е енергийно пространство, което се създава между душите в рамките на въплъщенията. То е всичко, което е между тях, всичко помежду им по отношение на енергииното пространство. Всяко осъзнато или неосъзнато. Това е - мисли, емоции, чувства, психически нагласи и обещания, енергийни-компонентни на ситуации и разговори, в една дума, всичко, което те някога са чувствали един към друг.

"Сребърен Сърп" е в състояние да се изчисти напълно вашите комуникации и полеви отношения с роднини, семейство, приятели, колеги и така нататък! Каналът може да работи самостоятелно, до пълно завършване на изчистването! Преди това за това са трябвали месеци или дори години. Но трябва да бъдем внимателни по отношение на намеренията и желанията, когато се работи с енергията. Ако имате някакви неясноти по познаване на ситуацията / дялове на "не научени уроци" и кармични аспекти то ползвайки канала за почистване, имайте предвид, че те изплуват за отработка. Същото ще се случи и с другия човек, ако има блокажи в съответните звена на общата областта на отношенията. Следователно е добре да се правят периодично повтарящи се сесии.

Трябва да се има в предвид, че каналът не е в нарушение на "закона за свободната воля" и пречистването се извършва само от вашата страна в общото поле. В "противника" неговите собствените натрупвания и блокажи остават. Но благодарение на вашето изчистване и изчистването на общите структури, там се получава бърза трансформация на взаимоотношенията и излизане от "коловоза."

Полза от Канал "Сребърен Сърп" в отношенията:

• Изчистване / обиране на привързаности, енергийни вериги, заключвания, връзка за комуникация между вас и другите хора на всички нива

• Изчистване / обиране на връзки за емоционална и психическа зависимост, както и поемането на чужди мисли, емоции, чувства

• Изчиства / обира привързаността и заключванията във всички чакри

• Обира привързаността и оковите хвърлени от други хора

• Пълно почистване на всички общи структури и връзки в миналото, настоящето, бъдещето. Това се прави, в случаите, когато за вас е нужно напълно и постоянно прекъсване на всички връзки с определен човек, и изчистване на цялото енергоинформационно съдържание свързано с него. На нивото на ниските нива, както и на най-високо духовно ниво, всички ние сме обединени

• Изчистване на негативните компоненти на специфични ситуации / разговори между вас и други хора/

• Изчистване на полето на връзки и взаимодействия

• И още много други ...

богат набор от приложение
Сребърен блок енергии

Сребърен Лекар.

Лечебен канал. Лекува почти всички заболявания (с изключение на рак 4 ст.). Изчиства, лекува и активира долните 3 чакри, от 4-та до 7-ма само чисти. Съвместим с Канал Сребърен Сърп. Възстановява хормоналния баланс. При изчистване на главата дава пълно пречистване и лечение. Когато се работи с болни органи се работи с налагане на ръцете и пускаме канала да работи толкова дълго, докато не дойде информацията която чакаме. Каналът се отваря рядко. Позволено е да се използва след операция за бързо възстановяване на тялото, загуба на съзнание, припадъци, сърдечен пристъп. При амбулаторно лечение работим 2 дни в седмицата. При тежки заболявания могат да се извършват сесии всеки ден, но не повече от 40 минути. Отварянето на канала заедно с канал Сребърен Сърп. Сребърен Сърп (почиства), Сребърен Доктор (лекува). Не забравяйте да благодарите на каналите за работата!

Каналът сам диагностицира, намира проблемните зони и ги лекува! Можете да отворите за себе си канала за диагностика и лечение на откритите заболявания. Каналът ще работи автоматично. Не злоупотребявайте с работата с органи, може да се получат изгаряния.

Сребърно сърце. "Аз ти давам живот" - повдига човека, който умира. Еволюционен скок. Работа с галактическия съвет. Пълно обновяване на всички вътрешни органи. Лекува високо кръвно налягане. Любов и Живот изпращаме към сърцето. Осветление на сребърното сърце в човешката душа. Сила, мъдрост, знанието на Великите богове. Развива свръх възможности в човека. Има мир, има любов и знание, които помагат на човек да внесе в своя живот съвършените любов и знания. Познаването на Абсолюта довежда до Сребърния ключ.

Сребърен ЖИВОТ. Изграждане на дома (живот мой). Жизнен път, начин на живот, възстановяването на семейните отношения. Всичко за дома.

Сребърен ЛЪЧ. Активира чакрите. Сребърен Лъч се изпраща от ръцете и очите. Изчистване на помещения. Разкриване на 3-то око, възстановява зрението. (Чрез ментални образи - измиване на очите със сребро). Възстановява лещата на окото и неговото фокусиране (лекува късогледство, далекогледство). Изцелява сраствания в организма, премахва белези.

Сребърен Квадрат. Изчистване, лечение, защита, превенция, предупреждение за заболяване. Мислен образ: Представяме си пациента в центъра на сребърния квадрат, при това квадрата се върти и от неговите ъгли излизат лъчи. Квадрата може да се върти, а може и да не се върти. Възможно е и по-сложно въртене, нагоре, надолу, настрани, индивидуално за всеки пациент. Лъчи излизат от квадрата при визуализацията, това е енергията на други измервания (8- 10-то). Колкото е по-чист човек, толкова по висок енергии ще работят. На сеанса може да се получи информация за всеки човек, за който измеренията дават енергия. Сребърен Квадрат лекува почти всички болести. По време на сесията, можете да работите с не повече от три органа. Време на сеанса- не повече от един час. Можете да отваряте няколко пъти на ден, не съществуват ограничения, може да работите всеки ден. Канал е мек. Информационен. Можете да работите с хиперактивни деца, непокорни, ще им дадете успокоение, но за деца да не се отваря често. Можете да отваряте канала и за бременни. Никога не използвайте Сребърен Квадрат за хора с психични разстройства, абсолютно забранено е. Отваряне на канала, ако човек пита за него.

Канал телепортация. Откриваме канала и си представяме мястото където искаме да се телепортираме, ще се получи астрално пътуване до това място. Това изисква пълна релаксация. Телепортация е позволено да правите, докато седите или в легнало положение. Позволява да пътувате в бъдещето. Възможно е при много добра наработка на този канал да потече енергия от 12 измерение, и това може да допринесе за телепортиране на физическото тяло.

Сребърна Топка. Изцелява кармата на земята. Планетарен канал. Работи с Планетарните и Кармичните Ръководства. Осигурява многоизмерно разбиране за планетите, за Земята също, но и на други планети с разрешение (10 нива, без разрешение).

Сребърен Колан. Работи с бременни жени. Работи за борба със затлъстяването в областта на корема. Изцеление от херния. Работа със земния екватор. Налице е регулиране на катаклизмите, смекчаване. Позволява ви да общувате с духовете на природата. Работи за увеличаване на реколтата. Съдействие при пътуване (премахва жизнени препятствия, пречещи за изпълнението на пътуването).

Сребърен Купол. (Божествена Любов, Купол на живота). Честота на Твореца. Ясновидение, яснослушане, яснознание, самопознание. Познание на световете, Абсолюта, канал на знанието. Открива вечните закони на нещата от Вещите книги.

Сребърна Книга. Всички закони на битието. Знанията на Сребърните Учители на Сириус, възможност за познания от Сириус.

Сребърна Коса. Лечебен и защитен канал, включително и от планетарното зло. Трябва нараборка. Лекува заболявания на очите, кожата, косата, съдова дистония, "лицето". Той укрепва стените на кръвоносните съдове, нормализира кръвното налягане, нервната система, подобрява притока на нервните импулси.

Възстановява структурата на косъма, той тонизира космените фоликули и по този начин помага да се регенерира и укрепне косата. Косата става мека, копринена, възвръща се цветовия тон, забавя процесите на побеляване и косопад. Регенерира структурата на косата, и тя престава да се чупи.

Енергията укрепва лещата на окото и забавя процеса на стареене, като по този начин се допринася за избягване на загуба на зрителната острота.

Сребърна капка (капката на живота). Борба срещу патогенни вируси и бактерии. Чрез вода лекува всичко.

Сребърен Кристал (Кристал на вечността, кристал на живота). Връзката с Висшия Аз. Работи с 4, 6, 7 и по-високи чакри. Канал на Войните на Светлината. При откриването на канала се създава кръг от дъга, вихрово поле, вихрови потоци под формата на дъга. Работата продължава с матрицата на човешката душа в честотата на Създателя. Може да се работи с пациенти в напреднала възраст, деца. Можете да откриете на града.

16. Сребърен Колос. Работи върху плодовитостта, помощ за селското стопанство (срещу дървеници, паразити, скакалци, и т.н.), увеличение на реколтата (за инсталиране). Работи с 5-та чакра.

Сребърна Врата. Открива се възможността за влизане в други измерения. Преструктурира енергетиката на лицето за новия формат на други измервания

.

Сребърна Помощ. Помага на човек, който е в кома или умира в агония. Поставете дясната си ръка върху сърдечната чакра (Представете си сребърна топката в центъра на гръдния кош на пациента) и работете с канала. За себе си поизнасяте: Аз искам да ти помогна да се изправиш на краката си. Щом ръката започне да се прибира, значи всичко ще бъде наред.

Сребърни Ръце.

Дава доброта, способността да обичаш и да се правят подаръци с любов. (Например, може да дадете на някой обикновени бонбони, но да поставите в тях много повече - Нежност, щастие и всичко хубаво което поискате. И лицето ще получи с енергията не е просто парчета бонбони, а цяло състояние!)

Помага да не се фокусирате върху парите и лесно да се разделяте с тях. Мощно конфигурира правилно отношение към парите и възможността с благодарност да ги харчите, и когато заедно с парите през ръцете минава и енергията, то тя се връща с голямо благо в най-широкия смисъл на думата!

Честота олицетворява поговорката: "Каквото посееш, това ще пожънеш!". Как се дава, така и се връща. Своеобразен ефект на бумеранга. Тази честота настройва към правилното възвръщане.

Многофункционален канал! Отдавате любов на едно място и я получавате от другаде! Даваш тук и сега, и получаваш обратно неочаквано на друго място! И тази честота помага да разпространявате вашата топлина, любов, грижа, и даване на подаръци безусловно, разбира се, без да очаквате да получавате нищо в замяна!

Променя подсъзнанието на по-дълбоко ниво. Нагласата към чисто материалното става все по-малко важно, и започвате да разбирате, забелязвате, и чувствате, че най-скъпите и ценни за вас подаръци не се купуват с пари! И във вашият живот прииждат промени, носещи всички блага на Вселената!

Сребърен Огън. Камина в къщата. Носи доброта в сърцето, радост, състрадателност. Запалване на любовта в човека и я предава и на другите. Работи за изцеление на сърцето, бял дроб, черен дроб, бял дроб, стомаха, рак на матката, диабет. Заболявания на половите органи, жлъчните пътища (камъни). 1, 4 чакра.

Сребърен Купа. Помага на тези, които се молят на Дева Мария. Зарежда вода и я изпълва със сребърни йони.

Очаквайте още....

Общият брой на каналите е над 250.

ВАЖНО:
 
От 18.4.2021 г.
до
4.5.2021 г.
Изберете един канал на стойност 19.99 лв., в който искате да получите настройката и ние ви подаряваме още един!!!
Сребърна Светлина.jpg
Избрани записи
6def71ca4179f6686fddb06a844f37a6.gif
Новости
Тегов пока нет.
Наши приятели
bottom of page