top of page

Сребърен блок честоти


Сребърен Лекар.

Лечебен канал. Лекува почти всички заболявания (с изключение на рак 4 ст.). Изчиства, лекува и активира долните 3 чакри, от 4-та до 7-ма само чисти. Съвместим с Канал Сребърен Сърп. Възстановява хормоналния баланс. При изчистване на главата дава пълно пречистване и лечение. Когато се работи с болни органи се работи с налагане на ръцете и пускаме канала да работи толкова дълго, докато не дойде информацията която чакаме. Каналът се отваря рядко. Позволено е да се използва след операция за бързо възстановяване на тялото, загуба на съзнание, припадъци, сърдечен пристъп. При амбулаторно лечение работим 2 дни в седмицата. При тежки заболявания могат да се извършват сесии всеки ден, но не повече от 40 минути. Отварянето на канала заедно с канал Сребърен Сърп. Сребърен Сърп (почиства), Сребърен Доктор (лекува). Не забравяйте да благодарите на каналите за работата!

Каналът сам диагностицира, намира проблемните зони и ги лекува! Можете да отворите за себе си канала за диагностика и лечение на откритите заболявания. Каналът ще работи автоматично. Не злоупотребявайте с работата с органи, може да се получат изгаряния.

Сребърно сърце. "Аз ти давам живот" - повдига човека, който умира. Еволюционен скок. Работа с галактическия съвет. Пълно обновяване на всички вътрешни органи. Лекува високо кръвно налягане. Любов и Живот изпращаме към сърцето. Осветление на сребърното сърце в човешката душа. Сила, мъдрост, знанието на Великите богове. Развива свръх възможности в човека. Има мир, има любов и знание, които помагат на човек да внесе в своя живот съвършените любов и знания. Познаването на Абсолюта довежда до Сребърния ключ.

Сребърен ЖИВОТ. Изграждане на дома (живот мой). Жизнен път, начин на живот, възстановяването на семейните отношения. Всичко за дома.

Сребърен ЛЪЧ. Активира чакрите. Сребърен Лъч се изпраща от ръцете и очите. Изчистване на помещения. Разкриване на 3-то око, възстановява зрението. (Чрез ментални образи - измиване на очите със сребро). Възстановява лещата на окото и неговото фокусиране (лекува късогледство, далекогледство). Изцелява сраствания в организма, премахва белези.

Сребърен Квадрат. Изчистване, лечение, защита, превенция, предупреждение за заболяване. Мислен образ: Представяме си пациента в центъра на сребърния квадрат, при това квадрата се върти и от неговите ъгли излизат лъчи. Квадрата може да се върти, а може и да не се върти. Възможно е и по-сложно въртене, нагоре, надолу, настрани, индивидуално за всеки пациент. Лъчи излизат от квадрата при визуализацията, това е енергията на други измервания (8- 10-то). Колкото е по-чист човек, толкова по висок енергии ще работят. На сеанса може да се получи информация за всеки човек, за който измеренията дават енергия. Сребърен Квадрат лекува почти всички болести. По време на сесията, можете да работите с не повече от три органа. Време на сеанса- не повече от един час. Можете да отваряте няколко пъти на ден, не съществуват ограничения, може да работите всеки ден. Канал е мек. Информационен. Можете да работите с хиперактивни деца, непокорни, ще им дадете успокоение, но за деца да не се отваря често. Можете да отваряте канала и за бременни. Никога не използвайте Сребърен Квадрат за хора с психични разстройства, абсолютно забранено е. Отваряне на канала, ако човек пита за него.

Канал телепортация. Откриваме канала и си представяме мястото където искаме да се телепортираме, ще се получи астрално пътуване до това място. Това изисква пълна релаксация. Телепортация е позволено да правите, докато седите или в легнало положение. Позволява да пътувате в бъдещето. Възможно е при много добра наработка на този канал да потече енергия от 12 измерение, и това може да допринесе за телепортиране на физическото тяло.

Сребърна Топка. Изцелява кармата на земята. Планетарен канал. Работи с Планетарните и Кармичните Ръководства. Осигурява многоизмерно разбиране за планетите, за Земята също, но и на други планети с разрешение (10 нива, без разрешение).

Сребърен Колан. Работи с бременни жени. Работи за борба със затлъстяването в областта на корема. Изцеление от херния. Работа със земния екватор. Налице е регулиране на катаклизмите, смекчаване. Позволява ви да общувате с духовете на природата. Работи за увеличаване на реколтата. Съдействие при пътуване (премахва жизнени препятствия, пречещи за изпълнението на пътуването).

Сребърен Купол. (Божествена Любов, Купол на живота). Честота на Твореца. Ясновидение, яснослушане, яснознание, самопознание. Познание на световете, Абсолюта, канал на знанието. Открива вечните закони на нещата от Вещите книги.

Сребърна Книга. Всички закони на битието. Знанията на Сребърните Учители на Сириус, възможност за познания от Сириус.

Сребърна Коса. Лечебен и защитен канал, включително и от планетарното зло. Трябва нараборка. Лекува заболявания на очите, кожата, косата, съдова дистония, "лицето". Той укрепва стените на кръвоносните съдове, нормализира кръвното налягане, нервната система, подобрява притока на нервните импулси.

Възстановява структурата на косъма, той тонизира космените фоликули и по този начин помага да се регенерира и укрепне косата. Косата става мека, копринена, възвръща се цветовия тон, забавя процесите на побеляване и косопад. Регенерира структурата на косата, и тя престава да се чупи.

Енергията укрепва лещата на окото и забавя процеса на стареене, като по този начин се допринася за избягване на загуба на зрителната острота.

Сребърна капка (капката на живота). Борба срещу патогенни вируси и бактерии. Чрез вода лекува всичко.

защита, сила, благоденствие
сребърни канали космическа енергия

ВАЖНО:
 
От 18.4.2021 г.
до
4.5.2021 г.
Изберете един канал на стойност 19.99 лв., в който искате да получите настройката и ние ви подаряваме още един!!!
Сребърна Светлина.jpg
Избрани записи
6def71ca4179f6686fddb06a844f37a6.gif
Новости
Тегов пока нет.
Наши приятели
bottom of page